Vernieuwde Costa del Sol plein in Torremolinos geopend

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MÁLAGA – Afgelopen week heeft men officieel het vernieuwde stadscentrum geopend in Torremolinos. Het gaat in dit geval om de vernieuwde Plaza Costa del Sol en een deel van de Avenida Palma de Mallorca in het oude centrum van de populaire kustplaats. Het geheel werd ontworpen door de architect Salvador Moreno Peralta en heeft zo’n 3 miljoen euro gekost.

Na iets meer dan 12 maanden van werkzaamheden was het afgelopen valentijnsdag 14 februari dan eindelijk zover en werd de vernieuwde Plaza Costa del Sol geopend. Wat het meest opvalt bij deze vergaande verbouwing of stadsvernieuwing zijn de pergola’s die voor schaduw zorgen en de vele moderne houten banken en beplanting.

Het plein dat al geruime tijd autovrij was geworden is nu na diverse jaren van gebrek aan financiële middelen dan toch eindelijk gemoderniseerd.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.