Search
menu
Search

Lionel Messi koopt in Andorra zijn alweer vijfde hotel

Lionel Messi koopt in Andorra zijn alweer vijfde hotel
Beeld: Hotel A Casa Canut

Lionel Messi koopt in Andorra zijn alweer vijfde hotel

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Naast voetballen lijkt het erop dat Messi zich aan het voorbereiden is op zijn pensioen en dat doet de kleine maar tegelijkertijd grote Argentijn door te investeren in onroerend goed. Dat is niets nieuws bij topsporters maar in het geval van Messi gaat het alleen om hotels. Dit keer heeft hij een vijfsterrenhotel in de kleine bergstraat Andorra gekocht.

Met de overname van het Hotel A Casa Canut Gastronòmic in Escaldes-Engordany in Andorra heeft Messi zijn tweede winter-ski-hotel gekocht en het eerste hotel buiten Spanje. 

In juni 2020 werd bekend dat Messi zijn zinnen had gezet en inmiddels het Hotel Himalaia Baqueira by Pierre Vacances Premium heeft gekocht waarmee Messi het strand achter zich liet.

Want met de hotels in de Pyreneeën in Baqueira en Andorra heeft Messi twee winterhotels en inmiddels drie zomerhotels. Die laatste zijn te vinden op Mallorca, Ibiza en in Sitges. 

Net zoals de voorgangers zal ook het Andorra hotel omgetoverd worden tot een MiM Hotel, de keten die Messi samen met Majestic Hotel Group heeft opgezet. In het geval van het Hotel A Casa Canut Gastronòmic gaat het om een familiehotel van de familie Caniut die dit luxe hotel 50 jaar gerund heeft. Het kleine hotel heeft 31 kamers, alle voorzieningen en het gerenommeerde restaurant La Grandalla del Set Pètals.

Hotels Messi

Lionel Messi heeft onder het mom ‘Lifestyle by Messi and Majestic’ inmiddels vijf boutique hotels in Sitges (Barcelona), op Mallorca, op Ibiza (Balearen), in Baqueira (Lérida) en dan nu nieuw in Andorra.

  • 2021: Hotel A Casa Canut Gastronòmic in Escaldes-Engordany in Andorra (nieuwe naam nog onbekend)
  • 2020: Hotel Himalaia Baqueira by Pierre Vacances Premium in Baqueira Beret in de Valle de Aran (Lérida) (MiM Baqueira).
  • 2019: Hotel Sea Fun Fona in s’Illot op het eiland Mallorca (MiM Mallorca).
  • 2018: Hotel Es Vivé in Ses Figueretes op Ibiza (MiM Ibiza Es Vivé).
  • 2017: Hotel Avenida Sofia in Sitges, provincie Barcelona. (MiM Sitges).
  • Bezoek HIER de website van MiM Hotels.
Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?