Nieuw (gratis) online-magazine Fietsen en Wandelen in Spanje

Nieuw (gratis) online-magazine Fietsen en Wandelen in Spanje
Beeld: ingezonden

Nieuw (gratis) online-magazine Fietsen en Wandelen in Spanje

Ben je gek op fietsen of wandelen en ga je graag naar Spanje? Dan is het nieuwe online-magazine ‘Fietsen en Wandelen in Spanje’ helemaal iets voor jou. Fiets- en Spanjeliefhebber Hans en schrijfster en Spanjespecialist Marion bieden met het magazine een nieuw platform waar zij de mooiste plekjes en beste routes met de lezers delen.

Spanje is een heerlijk fiets- en wandelland. Met een rijke verscheidenheid aan landschappen, een gezegend klimaat en een groot aanbod aan fiets- en wandelroutes. En dat is ook wat Spanje onderscheidt van andere landen: de rust, de ruimte en het gevoel van avontuur. 

Lange routes en korte routes, bekende en onbekende routes, en zware en makkelijke routes …  En met 3.300 kilometers aan Vías Verdes, fiets/wandelpaden op oude spoorbanen. Spanje heeft voor elke fietser en wandelaar iets.

Je leest erover in het nieuwe online magazine ‘Fietsen en Wandelen in Spanje’ dat drie keer per jaar uitkomt. Met in de eerste editie onder andere het Spanje-aanbod op de Fiets- en Wandelbeurs en verslagen van de Caminito del Rey, Lagos del Valle, de Costa de la Luz en de mooiste Vias Verdes. Ook wordt gekeken of fietsen in Spanje wel veilig is.

Klik HIER om het magazine ‘Fietsen en Wandelen in Spanje’ te openen. Meld je ook HIER aan om het online-magazine gratis drie keer per jaar gratis in je mailbox te ontvangen.

Ga naar de inhoud