Deze zomer kun je met Ryanair van Maastricht en Eindhoven naar Barcelona-El Prat vliegen

Deze zomer kun je met Ryanair van Maastricht en Eindhoven naar Barcelona-El Prat vliegen
Beeld: Ryanair.com

Deze zomer kun je met Ryanair van Maastricht en Eindhoven naar Barcelona-El Prat vliegen

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Ierse budget luchtvaartmaatschappij heeft bekend gemaakt dat ze vanaf 2 en 3 juli vanaf Eindhoven Airport en Maastricht-Aachen naar Barcelona-El Prat gaan vliegen. Zoals het er nu naar uitziet komen er twee vluchten per week bij elke Nederlands vliegveld. Het is de eerste keer dat Ryanair vanaf Maastricht en Eindhoven naar de Catalaanse hoofdstad gaat vliegen terwijl ze eerder al eens vlogen naar Gerona (Costa Brava) en Reus (Costa Dorada).

Ryanair start de vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Barcelona-El Prat op vrijdag 2 juli waarbij deze vluchten deze zomer tot eind oktober door zullen gaan, twee keer per week op de maandag en vrijdag. Voor Eindhoven Airport zal Barcelona één van de meer dan dertig bestemmingen van Ryanair worden. Op de vliegroute Eindhoven-Barcelona zal Ryanair de concurrent worden van de Transavia vluchten. 

De vluchten vanaf Maastricht-Aachen naar Barcelona-El Prat beginnen op zaterdag 3 juli en zullen ook doorgaan tot in ieder geval eind oktober met vluchten op zaterdag en dinsdag. 

De route naar de Catalaanse hoofdstad zal de derde Ryanair bestemming worden want er zal deze zomer ook gevlogen worden naar Alicante-Elche aan de Costa Blanca en Bari (Italië). Het eiland Malta keert deze zomer niet terug als bestemming.

Detail is dat het voor Maastricht-Aachen Airport alweer vijf jaar geleden is dat er vanaf het Limburgse vliegveld naar Barcelona-El Prat werd gevlogen. Dat gebeurde toen niet door Ryanair maar door de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling.

De vluchten naar Barcelona-El Prat zijn reeds re boeken op de website of smartphone app van Ryanair vanaf 40,99 euro vanaf Eindhoven Airport en vanaf 41,99 euro vanaf Maastricht-Aachen Airport. Deze prijzen zijn natuurlijk flexibel en kunnen snel wijzigen.

Ga naar de inhoud