skip to Main Content
Meer dan één miljoen euro in camper gevonden in Granada
Ideal

Meer dan één miljoen euro in camper gevonden in Granada

GRANADA – Na een verkeersongeval op de A-92 in de provincie Granada waar een kleine camper en drie personen bij betrokken waren, heeft de politie in het voertuig grote hoeveelheden contant geld aangetroffen. Het geld zat in diverse koffers die in de camper-bus lagen en de agenten troffen in een koffer 18.000 euro en in de andere tussen de 400.000 en 1 miljoen euro aan.

De passagiers van de camper zeggen van niets te weten en het geld is niet van hen. De drie personen die in de camper zaten komen uit Litouwen en raakten licht gewond toen de bestelbus type camper van de weg raakte ter hoogte van Puerto de la Mora en bijna een ravijn ingleed. De politie kon voorkomen dat dit gebeurde.

Zoals de krant omschrijft vond het ongeluk vorige week donderdag rond 5 uur ‘s morgens plaats. Na het ongeluk spoedde de politie zich naar de groene camper die op een zijkant lag. In de camper zaten een man en een vrouw die licht gewond waren en meteen naar een ziekenhuis werden gebracht.

Toen de politie verder zocht vonden de agenten een derde persoon, een man die onder invloed van drugs op zoek was naar geld. Ook de derde persoon werd naar het ziekenhuis gebracht terwijl een sleepwagen de camper meenam. De drie inzittenden van de camper komen uit Litouwen.

Toen men de camper onderzocht vonden de agenten echter diverse koffers waarvan er een gevuld was met 18.000 euro en een andere zo vol zat met geld dat men nu nog niet weet om welk bedrag het gaat. Men meent dat er tussen de 400.000 en 1 miljoen euro of wellicht zelfs meer aanwezig was in de camper.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 10 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken