Meer dan één miljoen euro in camper gevonden in Granada

Oeps ... foto ontbreekt!

Meer dan één miljoen euro in camper gevonden in Granada

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GRANADA – Na een verkeersongeval op de A-92 in de provincie Granada waar een kleine camper en drie personen bij betrokken waren, heeft de politie in het voertuig grote hoeveelheden contant geld aangetroffen. Het geld zat in diverse koffers die in de camper-bus lagen en de agenten troffen in een koffer 18.000 euro en in de andere tussen de 400.000 en 1 miljoen euro aan.

De passagiers van de camper zeggen van niets te weten en het geld is niet van hen. De drie personen die in de camper zaten komen uit Litouwen en raakten licht gewond toen de bestelbus type camper van de weg raakte ter hoogte van Puerto de la Mora en bijna een ravijn ingleed. De politie kon voorkomen dat dit gebeurde.

Zoals de krant omschrijft vond het ongeluk vorige week donderdag rond 5 uur ‘s morgens plaats. Na het ongeluk spoedde de politie zich naar de groene camper die op een zijkant lag. In de camper zaten een man en een vrouw die licht gewond waren en meteen naar een ziekenhuis werden gebracht.

Toen de politie verder zocht vonden de agenten een derde persoon, een man die onder invloed van drugs op zoek was naar geld. Ook de derde persoon werd naar het ziekenhuis gebracht terwijl een sleepwagen de camper meenam. De drie inzittenden van de camper komen uit Litouwen.

Toen men de camper onderzocht vonden de agenten echter diverse koffers waarvan er een gevuld was met 18.000 euro en een andere zo vol zat met geld dat men nu nog niet weet om welk bedrag het gaat. Men meent dat er tussen de 400.000 en 1 miljoen euro of wellicht zelfs meer aanwezig was in de camper.

Ga naar de inhoud