Action wil met winkels uitbreiden naar Spanje (2022) en Italië (2021)

Action wil met winkels uitbreiden naar Spanje (2022) en Italië (2021)
Beeld: Action

Action wil met winkels uitbreiden naar Spanje (2022) en Italië (2021)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Bij de bekendmaking van de jaarcijfers heeft de koopjeswinkel Action aangegeven dat men van plan is om in 2021 diverse winkels in Italië te openen en datzelfde te doen in 2022 in Spanje. Het is nog niet bekend wanneer, waar en hoeveel Action winkels er in Spanje zouden moeten komen terwijl Italië 5 tot 7 winkels zal krijgen.

Action heeft ondanks het corona-jaar 2020 toch goede zaken gedaan en naast een stijgende omzet en winst zijn er ook veel nieuwe winkels bijgekomen. Maar Nederland is niet meer het Action land bij uitstek want de positie van het land met de meeste Action-winkels is overgenomen door Frankrijk.

Terwijl er in 2020 in totaal 164 winkels bijkwamen met veel nieuwe vestigingen in Polen, Duitsland en Frankrijk, steeg het totaal aantal Action-winkels naar 1.716. Eind december had Action 559 winkels in Frankrijk wat nu het land is met de meeste vestigingen.

Frankrijk heeft Nederland van de troon gestoten want daar zijn nu 395 winkels te vinden wat iets meer is dan de 389 winkels in Duitsland, bijna het dubbele van de 198 winkels in België gevolgd door 101 winkels in Polen en 69 winkels in Oostenrijk.

Spanje en Italië

Action wil in 2021 tussen de 5 en 7 winkels openen in Italië, een land met 60 miljoen inwoners en waar al 2 proef winkels te vinden zijn. 

Action ziet ook toekomst in Spanje maar wil daar pas in 2022 met de eerste winkels beginnen. Het is nu nog niet bekend waar deze moeten komen en om hoeveel winkels het gaat.

Action heeft al eens eerder geprobeerd winkels te openen in Spanje maar die plannen gingen toen niet door.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.