Even wegdromen bij deze 23 miljoen euro kostende woning op Mallorca

Even wegdromen over deze 23 miljoen euro kostende woning op Mallorca
Beeld: Idealista.es

Even wegdromen bij deze 23 miljoen euro kostende woning op Mallorca

PALMA – De kans dat een van onze lezers 23 miljoen euro op zijn/haar bankrekening heeft staan is wellicht niet zo groot en dus zal deze woning in Valldemossa die op Idealista te koop staat voor 23 miljoen euro ook waarschijnlijk niet de volgende ‘vakantiewoning’ worden. Toch wilden we deze woning even laten zien want het is een plaatje op het populaire Balearen eiland.

Is het een huis of een hotel? Of een zeer grote en luxe B&B want dit enorme 5.700 m2 grote landhuis uit de 17e eeuw in Valldemossa heeft maar liefst 84 slaapkamers en 84 badkamers en diverse andere kamers en vergaderzalen etc. Het gebouw zelf is al spectaculair maar het terrein van 300.000 m2 groot heeft een zeer mooi aangelegde tuin met groot zwembad en een eigen tennisbaan.

Uiteraard kun je ook genieten van de natuur maar dan wel met uitzicht op de bergen en de zee, en dat allemaal vanuit je luie stoel op een van de vele terrassen. Neem nu niet meteen contact op met je bank maar geniet gewoon even van deze woning en droom even weg over wat je zou kunnen doen als je de loterij wint. Bekijk HIER meer foto’s op de website van Idealista of HIER op de website van First Mallorca.

SpanjeVandaag heeft geen commerciële relatie met Idealista maar plaatst regelmatig artikelen die door deze Spaanse website gepubliceerd worden omdat wij van mening zijn dat deze voor onze lezers interessant genoeg zijn om te vertalen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.