Belg in Alicante voor de rechter vanwege poging tot betaalde seks met 10-jarig meisje

Belg in Alicante voor de rechter vanwege poging tot betaalde seks met 10-jarig meisje
Beeld: Freepik

Belg in Alicante voor de rechter vanwege poging tot betaalde seks met 10-jarig meisje

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Een Belgische man die 50 euro aan een moeder bood voor seks met een van haar dochters tussen de 10 en 12 jaar oud moet zich voor de rechter in Alicante verantwoorden. Het openbaar ministerie eist 5 jaar en 10 maanden gevangenisstraf voor deze Belgische man die wordt beschuldigd van een misdrijf van poging tot misbruik van minderjarigen onder de 16 jaar.

Het Provinciaal Hof van Alicante is deze woensdag het proces begonnen tegen een Belgische man die een andere gast van een hotel in Alfaz del Pi 50 euro heeft aangeboden om een ​​van zijn twee dochters tussen 10 en 12 jaar naar zijn kamer te sturen. De gebeurtenissen vonden plaats op 4 januari 2018 toen de beschuldigde verbleef in genoemde toeristische accommodatie in de provincie Alicante .

De beklaagde benaderde de vrouw en deed het voorstel terwijl hij haar vertelde dat haar dochters erg mooi waren en ze hen op schouder en dijbeen aanraakte. De moeder verwierp het voorstel maar de beschuldigde gaf niet op en toen de oudste van de meisjes naar de badkamer ging, benaderde hij haar en probeerde haar te dwingen hem een ​​kus te geven.

Het openbaar ministerie eist 5 jaar en 10 maanden gevangenisstraf voor een vermeende misdaad van poging tot seksueel misbruik van minderjarigen onder de 16 jaar. Daarnaast wordt gevraagd om de proeftijdmaatregel voor de komende 11 jaar op te leggen, evenals de ontzetting voor meer dan 13 jaar voor elke beroepsmatige functie waarbij de beklaagde contact met minderjarigen kan hebben.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.