skip to Main Content
Toeristen achtervolgen wilde beer die bijna overreden wordt in Castilla y León

Toeristen achtervolgen wilde beer die bijna overreden wordt in Castilla y León

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

LEON – Een groep toeristen die met camera’s probeerden de mooiste foto’s te maken van een wilde beer in de Cantabrische bergrug in de deelstaat Castilla y Leon hebben er bijna voor gezorgd dat deze beer door een auto overreden werd in zijn vlucht. De ecologische organisatie Geotrupes verspreidde via Youtube een video waarop te zien is dat de bruine beer angstig probeert weg te komen en daarbij een weg moet oversteken.

Op de video is te zien dat verschillende personen via de een kant van de weg naar de andere kant lopen en zo dicht mogelijk bij de jonge bruine beer wilden komen. Deze houding van de fotograferende toeristen is niet alleen onverantwoordelijk maar kan ook gevaarlijk zijn aangezien een beer als angstige reactie in de verdediging kan gaan waardoor mensen gewond kunnen raken.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Ongelooflijk hoe deze nitwits deze beer opjagen en achtervolgen. Wat een sensatie. Beseffen ze wel waar ze mee bezig zijn? De beer had overreden kunnen worden. Maar ook had deze beer zich kunnen verweren en in angst iemand aan kunnen vallen. En wie was dan de dupe geweest? Juist ook weer de beer, want die hadden ze dan doodgeschoten omdat hij een nitwit aanviel. Gelukkig is dit voor de beer goed afgelopen, deze mensen hebben een IQ van -50

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by