Stranden van Torrox krijgen (eindelijk) gratis wifi

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

Stranden van Torrox krijgen (eindelijk) gratis wifi

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Op de toeristenbeurs WTM in Londen heeft de gemeente Torrox bekend gemaakt dat de strandgangers volgend jaar gebruik kunnen maken van gratis wifi internet verbinding op alle 9 kilometer aan stranden die de gemeente heeft. Torrox presenteert zichzelf als “Beach all year” bestemming waarbij men aangeeft dat de gemeente Europa’s beste klimaat heeft.

Tijdens de World Travel Market in Londen probeert de toeristische gemeente Torrox aan de Costa del Sol de reisorganisaties over te halen om naar deze kustplaats te komen omdat daar het beste klimaat van Europa te vinden is. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat Torrox gemiddeld het hele jaar door een temperatuur heeft van 18 graden en het slechts 54 dagen regent. Daarnaast heeft de gemeente Torrox geen last van extreem hoge temperaturen en is er een gemiddeld maximum van 31,8 graden te vinden, een Middellandse Zee subtropisch klimaat.

De temperatuur is natuurlijk belangrijk voor de bezoeker maar het continue verbonden zijn met internet is voor velen wellicht nog wel belangrijker. Daarom heeft de gemeente bekend gemaakt dat vanaf volgend jaar zomer alle 9 kilometer aan stranden verbonden zullen zijn met gratis wifi. Het is weliswaar tegenwoordig met de gratis roaming makkelijker om mobiel te internetten maar gebleken is dat de meeste vakantiegangers toch liever van een wifi netwerk gebruik maken. Het is nog niet bekend wanneer het wifi netwerk in gebruik genomen zal worden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.