skip to Main Content
Belg na achtervolging met 27 kilo wiet gearresteerd in Gerona
Twitter

Belg na achtervolging met 27 kilo wiet gearresteerd in Gerona

GERONA – De politie heeft na een wilde achtervolging een Belg aan kunnen houden nabij de grensovergang La Junquera in de provincie Gerona. De belgische automobilist weigerde te stoppen bij een verkeerscontrole en ging op de vlucht waarna de politie de achtervolging inzette.

Tijdens de achtervolging sloeg de politiewagen over de kop en raakten de twee agenten die in de patrouillewagen zaten gewond. Uiteindelijk konden andere agenten de vluchtende Belg aanhouden in Agullana (Gerona) en bleek dat de man 27 kilo marihuana in zijn auto had liggen. De aanhouding kon plaatsvinden omdat ook de auto van de Belg over de kop sloeg.

Dit gebeurde allemaal vorige week zaterdag maar het nieuws kwam pas recent naar buiten. De Belg is aangehouden voor drugsgerelateerde misdrijven. Zowel de aangehouden Belg alsook de politieagenten raakten slechts lichtgewond.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken