Deze koopwoningen met zeezicht zijn vanaf 55.000 euro te koop in Spanje

Deze koopwoningen met zeezicht zijn vanaf 55.000 euro te koop in Spanje
Beeld: Canva

Deze koopwoningen met zeezicht zijn vanaf 55.000 euro te koop in Spanje

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Koopwoningen met zeezicht in Spanje blijven een populaire keuze voor buitenlandse kopers. Als je ervan droomt om ’s ochtends wakker te worden met een zonnig uitzicht op zee, dan heeft het woningportaal Idealista precies wat je zoekt: ondanks de inflatie, oplopende rentetarieven en stijgende huizenprijzen, is dit je kans om een vakantiehuis in Spanje te kopen voordat het in 2023 allemaal nog lastiger wordt. Onderstaande selectie van koopwoningen met zeezicht in Spanje is perfect voor mensen die op zoek zijn naar wat winterzon en voor degenen die graag permanent naar de zon verhuizen.

Sterker nog, je droom om aan een van de befaamde ‘costa’s’ van Spanje te wonen, waaronder de Costa del Sol, Costa Blanca ent. hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Er staat in Spanje een scala aan goedkope woningen te koop in de buurt van het strand. De Idealista-lijst met koopwoningen met zeezicht in Spanje bevat zeer betaalbare huizen en appartementen, al vanaf 55.000 euro. 

ATTENTIE: Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat na plaatsing van ons artikel en de links naar de objecten die in de verkoop zijn, deze inmiddels alweer verkocht zijn. Als dat het geval is dan moet je even verder zoeken helaas.

55.000 euro – Tavernes de la Valldigna / Valenciaa (Costa Azahar)
Dit appartement heeft een zijzeezicht, is 69 m² groot en heeft drie slaapkamers, een badkamer en keuken. Het appartement kan wel een opknapbeurt krijgen, maar voor 55.000 euro is dat ook we te verwachten. KLIK HIER voor meer informatie en foto’
s. UPDATE: direct na publicatie van ons artikel is op de website Idealista te zien dat deze advertentie is verwijderd, of het appartement is verkocht.

103.300 euro – Oropesa de Mar / Castellón (Costa Azahar)
Ook dit appartement heeft zijzeezicht en bevindt zich niet ver van het strand van Oropesa del Mar op een plaats die omringd is met hoge appartementsgebouwen. Het appartement in kwestie is 121 m² groot en heeft twee slaapkamers en 2 badkamers, keuken, woonkamer net als een terras van 13 m². KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

105.000 euro – La Manga del Mar Menor / Murcia (Costa Cálida)
Op de begane grond en direct aan het water, ligt dit 67 m² groot appartement dat klein maar knus is. Het kan wel een modernisering krijgen, maar dan heb je met twee slaapkamers, badkamer, woon-eetkamer en een groot terras met direct zeezicht ook wel wat. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

139.000 euro – Mojácar / Almería (Costa del Almería)
Deze prijs is al wat hoger dan de overige appartementen op de lijst, maar dan heb je ook wel iets wat moderner is. Dit appartement staat te koop in de Puerto Marina in het gezellige Mojácar. Het is 62 m² groot, heeft twee tweepersoonskamers met inbouwkasten, twee badkamers, een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken met inbouwapparatuur, toegang tot het grote terras van 25 m² zowel vanuit de woonkamer kamer en vanuit de grote slaapkamer en een kleiner terras naast de tweede slaapkamer van 6 m². KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

145.000 euro – Peñiscola / Castellón (Costa Azahar)
In het gezellige witte dorp Peñiscola staat dit appartement te koop dat weliswaar zeezicht heeft, maar in de verte. Het is 99 m² groot, heeft twee slaapkamers, twee badkamers, woonkamer, keuken en een terras. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

155.000 euro – Vila Joiosa / Alicante (Costa Blanca)
Dit appartement heeft drie slaapkamers, een badkamer met douche, een volledig uitgeruste keuken en een grote woonkamer met toegang tot een terras met uitzicht op zee, op slechts 200 meter van het strand. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

170.000 euro – Mallorca / Balearen
Zoek je meer een appartement met zeezicht op een eiland, dan is deze woning op Mallorca misschien een optie. Mallorca is niet goedkoop en deze prijs voor een 58 m² groot appartement is hoog maar voor het eiland weer laag. Het is verdeeld in een lichte woonkamer met directe toegang tot het terras, een Amerikaanse keuken, een tweepersoonskamer met een ingebouwde kledingkast en een badkamer met een ligbad. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

172.000 euro – Mijas / Málaga (Costa del Sol)
Daar waar het hele jaar de zon schijnt, ligt dit appartement van 68 m² in Chaparral, Mijas aan de Costa del Sol. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een terras met zeezicht. KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

178.000 euro – Orihuela Costa / Alicante (Costa Blanca)
In Orihuela Costa aan de Costa Blanca staat dit appartement dat modern is ingericht te koop. Het is 89 m² groot, ligt op de derde verdieping (lift) en heeft twee slaapkamers, twee badkamers, terras met zeezicht, keuken, woonkamer, parkeerplaats en is slechts 11 jaar oud (gebouwd in 2011). KLIK HIER voor meer informatie en foto’s.

SpanjeVandaag heeft geen commerciële relatie met Idealista, maar plaatst regelmatig artikelen die door deze Spaanse website en woningportaal gepubliceerd worden, omdat we vinden dat deze voor onze lezers interessant genoeg zijn om te vertalen.

Ga naar de inhoud