Mercadona komt met nieuwe Green Caviar-crème met ingrediënten van mariene oorsprong

Mercadona komt met nieuwe Green Caviar-crème met ingrediënten van mariene oorsprong
Beeld: Mercadona / web

Mercadona komt met nieuwe Green Caviar-crème met ingrediënten van mariene oorsprong

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Een van de meest bezochte afdelingen van de Mercadona supermarkten als het om buitenlandse klanten gaat, is de afdeling cosmetica. Het is bij deze Spaanse supermarkt nog mogelijk om voor weinig geld goede producten te vinden die gedurende de jaren erg populair zijn geworden, binnen en buiten Spanje. Ook bij Nederlanders en Belgen die de Mercadona standaard op het bezoeklijstje zetten tijdens een vakantie in Spanje. Naast de populaire olijfolie bodycrème en de Sisbela anti-verouderingscrème, komt de Mercadona nu met een nieuw revolutionair product.

Het gaat om de ‘Crema Green Caviar’ van het huismerk Deliplus, een anti-aging gezichtscrème gemaakt met caulerpa lentillifera-algen, ook wel groene kaviaar genoemd. Deze helpen, volgens Mercadona, de huid te regenereren en de synthese van collageen te stimuleren. De romige en snel intrekkende textuur zorgt voor een gevoel van comfort en langdurige hydratatie. 

De caulerpa lentillifera-algen regenereren de huid en stimuleren de collageensynthese, dankzij zijn anti-aging, verstevigende, antioxiderende eigenschappen, ontstekingsremmend en hygroscopisch, die zorgen voor flexibiliteit en vitaliteit. De producent is Totaler RNB en de crème wordt gemaakt in de faciliteiten van het bedrijf in La Pobla de Vallbona (Valencia).

De nieuwe crème wordt verkocht in een navulformaat dat past bij de glazen pot, die apart wordt verkocht, om zo verpakkingsafval te verminderen en de aanschafkosten van de consument te verlagen. De glazen pot heeft een verkoopprijs van 4 euro terwijl de crème zelf als navulling al te koop is voor 3,50 euro.

caulerpa lentillifera algen
Beeld: Canva & Mercadona
Ga naar de inhoud