Search
menu
Search

Vrouw spuit kalmerende drug in kroket om ex-man te beroven in Zaragoza

Vrouw spuit kalmerende drug in kroket om ex-man te beroven in Zaragoza
Beeld: Canva

Vrouw spuit kalmerende drug in kroket om ex-man te beroven in Zaragoza

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – De Nationale Politie heeft in Zaragoza een vrouw aangehouden omdat ze verdacht wordt van vergiftiging en diefstal. Dat deed deze vrouw door in een kroket in een bar een kalmerende drug te spuiten, waarna haar ex-man zich slecht voelde en door de vrouw niet alleen naar huis werd gebracht, maar daarna ook werd beroofd van duizenden euro’s.

Volgens de regionale krant van Aragón gaat het om een 47-jarige vrouw zonder strafblad die na haar arrestatie weer werd vrijgelaten in afwachting van een dagvaarding. Het voorval vond plaats eind augustus in een bar in Zaragoza waar de vrouw met haar ex-man had afgesproken om iets te eten en een tapa te eten.

Terwijl de man in de bar iets te drinken ging halen, spoot de vrouw een drug in de kroket. Volgens onderzoek gaat het om een benzodiazepine, een medicijn dat gebruikt wordt vanwege de kalmerende en slaapbevorderende werking. Toen de man de gedrogeerde kroket had gegeten voelde hij zich slecht.

De vrouw bood aan haar ex-man naar zijn woning te brengen zodat hij kon rusten. Eenmaal daar, sliep de man zijn roes uit terwijl zijn ex-vrouw 27.000 euro van zijn bankrekening afhaalde. De man zegt zich niets te herinneren vanaf het moment dat hij de bar verliet tot de dag daarna. Nadat hij de wijzigingen op zijn bankrekening opmerkte, deed hij meteen aangifte bij de politie.

Ga naar de inhoud