Dode dolfijn met een naam op het lichaam geschreven gevonden in Almería

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dode dolfijn met een naam op het lichaam geschreven gevonden in Almería
Beeld: Equinac / Facebook

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – De Guardia Civil is bezig met een onderzoek naar de dood van een dolfijn op het strand van Roquetas de Mar in de provincie Almería. Het is niet de eerste keer dat er lichamen van overleden dolfijnen worden gevonden op Spaanse stranden maar dit keer is het net iets anders. Op de zijkant van de dolfijn stond namelijk de naam “Juan” gegraveerd in het lichaam.

Afgelopen vrijdagavond kreeg 112 een oproep dat wandelaars op het strand in Roquetas de Mar het levenloze lichaam van een dolfijn hadden gevonden. Agenten van de lokale politie gingen op onderzoek uit en vonden het lichaam van de dode dolfijn.

Meteen zagen deze agenten dat er een naam met een mes was aangebracht op de zijkant van de dolfijn waarop de afdeling Servicio Marítimo van de Guardia Civil werd gewaarschuwd.

Eenmaal ter plaatse zagen de Guardia Civil agenten dat met een mes de naam “Juan” gegraveerd stond in de zijkant van het lichaam van de dode dolfijn. Deze naam is volgens de experts echter niet aangebracht toen de dolfijn al op het strand lag en is dus waarschijnlijk in zee op de zijkant van de dolfijn geschreven. Dit is dus een raadsel dat men moet oplossen. Naast de naam had de dolfijn meerdere verwondingen die aan zijn gebracht.

Overigens is gebleken dat de Guardia Civil al met een onderzoek bezig is naar de vondst van meerdere dode dolfijnen op diverse stranden in de provincie Almería. Tot nu is het echter de eerste keer dat er een naam gegraveerd staat op het lichaam van de overleden dolfijn.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.