skip to Main Content
Dode dolfijn met een naam op het lichaam geschreven gevonden in Almería
Equinac / Facebook

Dode dolfijn met een naam op het lichaam geschreven gevonden in Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – De Guardia Civil is bezig met een onderzoek naar de dood van een dolfijn op het strand van Roquetas de Mar in de provincie Almería. Het is niet de eerste keer dat er lichamen van overleden dolfijnen worden gevonden op Spaanse stranden maar dit keer is het net iets anders. Op de zijkant van de dolfijn stond namelijk de naam “Juan” gegraveerd in het lichaam.

Afgelopen vrijdagavond kreeg 112 een oproep dat wandelaars op het strand in Roquetas de Mar het levenloze lichaam van een dolfijn hadden gevonden. Agenten van de lokale politie gingen op onderzoek uit en vonden het lichaam van de dode dolfijn.

Meteen zagen deze agenten dat er een naam met een mes was aangebracht op de zijkant van de dolfijn waarop de afdeling Servicio Marítimo van de Guardia Civil werd gewaarschuwd.

Eenmaal ter plaatse zagen de Guardia Civil agenten dat met een mes de naam “Juan” gegraveerd stond in de zijkant van het lichaam van de dode dolfijn. Deze naam is volgens de experts echter niet aangebracht toen de dolfijn al op het strand lag en is dus waarschijnlijk in zee op de zijkant van de dolfijn geschreven. Dit is dus een raadsel dat men moet oplossen. Naast de naam had de dolfijn meerdere verwondingen die aan zijn gebracht.

Overigens is gebleken dat de Guardia Civil al met een onderzoek bezig is naar de vondst van meerdere dode dolfijnen op diverse stranden in de provincie Almería. Tot nu is het echter de eerste keer dat er een naam gegraveerd staat op het lichaam van de overleden dolfijn.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
    1. Wat een belachelijke reactie! Allereerst was het een dier, met waarschijnlijk meer hersenen dan jij! En tevens is het goed mogelijk dat het dier nog leefde en overleed aan de door deze achterlijke Juan aangebrachte verwondingen!

  1. Man man man hier zijn we weer aangebracht in plaats van gebracht Remco doe zo voort jongen lees die onnozele tekst niet van prof………

  2. Het moet toch niet gekker gaan worden om met dieren dut te dien. Hoop heel erg dat ze persoon kunnen vinden, en goed goed straffen. Het is walgelijk dit te zien.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken