96,7% van de inwoners van Málaga is tevreden met de stad

96,7% van de inwoners van Málaga is tevreden met de stad
Beeld: Muelle Uno / Freepik

96,7% van de inwoners van Málaga is tevreden met de stad

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Volgens de enquête Encuesta Social Malagueña (ESMA) is 82,7% van de ondervraagden gelukkig in Málaga en is 96,7% tevreden met de stad Málaga. Onder de ‘gelukkige’ mensen wordt echter wel verwezen naar diverse problemen zoals de netheid en de schoonmaak van de stad, de werkloosheid en het parkeerprobleem.

Over het algemeen kan gezegd worden dat 96,7% van de ‘málagueños’ tevreden (satisfecho) is met het wonen in de stad Málaga . 82,7% van de ondervragingen tijdens deze enquête zegt gelukkig (feliz) te zijn met de stad maar bekritiseert wel diverse punten zoals netheid van de stad (43%), werkloosheid (23%), Covid-19 (13,7%), het verkeer (11,7%) en het parkeren (10,9%).

Racisme, sociale uitsluiting, ongelijkheid, armoede en waterkwaliteit zijn aspecten die de inwoners van Málaga het minst belangrijk vinden. Uit de gegevens van de ESMA-enquête blijkt ook dat de prijzen van de woningen in de provincie en stad Málaga als een van de belangrijkste problemen wordt gezien.

De impact van het toerisme in de stad Málaga wordt als zeer positief gezien met 90,5%, net zoals het autovrij maken van straten en de werkzaamheden aan de Alameda Principal straat en de Muelle Uno die een rapportcijfer van 8,5 heeft gekregen van de ‘malagueños’.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.