Pre-order de nieuwe editie van Spanje-magazine ESPANJE! met 4,50 euro korting

Pre-order de nieuwe editie van Spanje-magazine ESPANJE! met 4,50 euro korting
Beeld: ESPANJE!

Pre-order de nieuwe editie van Spanje-magazine ESPANJE! met 4,50 euro korting

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Ongetwijfeld ben je tijdens het lezen van SpanjeVandaag al eens artikelen tegengekomen van het reis- en cultuurmagazine over Spanje en de Spaanstalige wereld ESPANJE! Maar wist je dat dit ook het enige echte glossy magazine op papier is over Spanje? Ben je er nog niet bekend mee, bestel dan nu de nieuwe editie die rond 10 januari uitkomt met 4,50 euro korting en/of zonder portokosten, speciaal voor de trouwe SpanjeVandaag lezers.

Als je ESPANJE! voor 22 december in Nederland bestelt krijg je het magazine rond 10 januari in de bus. Zonder 3,50 euro portokosten en ook nog eens met 2 euro korting op de winkelprijs. Je betaalt dus niet 10,45 euro maar slechts 5,95 euro. Je kunt het magazine HIER meteen bestellen. Woon je in België of Spanje, dan kun je ESPANJE! bestellen voor de winkelprijs van 7,95 euro, zonder portokosten of andere extra kosten. 

Nog voordeliger is het om een abonnement te nemen. Met een introductiekorting van 3 euro op de abonnementsprijs betaal je in Nederland slecht 19,95 euro voor een jaarabonnement van vier edities. Dat is slechts 4,99 euro per editie, een totale korting van bijna 12 euro op de winkelprijs. Bovendien krijg je dan ook een jaar lang de digitale editie ter waarde van 18 euro en kun je alle edities van ESPANJE! overal lezen. Je kunt je abonnement voor Nederland HIER afsluiten. Lees HIER meer over de voorwaarden voor het afsluiten van een abonnement en het verzenden naar het buitenland, zoals België en Spanje.

In de komende editie van ESPANJE!

Wandelen aan de Costa Blanca
De beste maanden om te wandelen aan de Costa Blanca zijn februari en maart als de amandelbomen in  bloei staan en het nog niet zo warm is. Wij geven tips voor mooie routes in het binnenland en aan de kust.

Genieten in Girona
Vanaf december 2002 kun je er met de hogesnelheidstrein komen vanuit Parijs. Girona is daarmee de ideale duurzame stedentrip voor in Spanje. Wij ontdekten alvast leuke boetiekjes, lekkere restaurants en fijne musea. Ideaal om te combineren met een strand- of cultuurvakantie aan de Costa Brava.

Spectaculaire kustroute
Met de auto is deze route al adembenemend, maar de Baskische kust route is helemaal onvergetelijk als je ‘m loop. Huib Afman wandelt in vier delen de hele Camino del Norte van de Camino de Santiago. Hij begint aan de grens met Frankrijk en loopt dan via de heuvels en mooie steden en dorpen als San Sebastián en Pasaia naar Bilbao. En dan krijg je dus uitzichten zoals je hieronder op de foto ziet…. Wow!

De spannende Spaanse speurtocht naar Columbus
Spannender dan alle boeken van Agatha Christie en alle films over James Bond bij elkaar. Dat is de DNA-speurtocht die Spaanse wetenschappers al twintig jaar in de ban houdt. Wie was Christoffel Columbus? Of beter gezegd, wie was Cristóbal Colón? Want over een ding zijn de Spaanse historici het eens: hij kwam niet uit een eenvoudig wevers gezin in Genua zoals de geschiedenisboekjes zeggen. Wie was hij dan wel? Was hij joods, Galicisch, een prins, een dubbelspion? Of alle vier misschien? En was hij wel echt de ontdekker van Amerika?

Groene wandelpaden op Gran Canaria
Gran Canaria heeft vele gezichten. In het zuiden vind je de populaire toeristenstranden, in het noorden is het groen en zijn steeds meer spectaculaire wandelroutes. Wij nemen je graag mee door het binnenland en langs de kust.

De bakermat van Spanje en de verdejo
‘Een verdejo?’ is de vraag die je steeds meer hoort als je witte wijn bestelt in Nederland. Chloë Sterk ging naar de regio waar deze populaire wijn wordt gemaakt, de Rueda. Ze proefde er de mooiste wijnen en genoot van de heerlijkste gerechten maar raakte ook onder de indruk van de verhalen van deze regio die ooit het centrum was van Spanje. Dat is nog goed te merken in steden als Valladolid en Medina del Campo.

Y mucho más
En verder alle vaste rubrieken die je van ons gewend bent: een uitgebreide agenda, boekrecensies en muziektips, columns van NOS-correspondent Rop Zoutberg, flamencozangeres Luna Zegers, fiscalist Thomas Vermeulen en makelaar Marleen de Vijt en nieuws van SpanjeVandaag. Bestel ‘m HIER voor 22 december met 4,50 euro korting.

ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine is dé Nederlandstalige glossy over Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verschijnt. ESPANJE! is een hoogwaardig journalistiek magazine met inspirerende reisreportages, mooie interviews, boeiende columns, heerlijke recepten en honderden tips voor liefhebbers van Spanje. Meer informatie lees je op de website espanje.nl

Ga naar de inhoud