Cambrils krijgt een nieuw park bij het strand van l’Esquirol

Cambrils krijgt een nieuw park bij het strand van l’Esquirol
Beeld: Ayuntamiento de Cambrils

Cambrils krijgt een nieuw park bij het strand van l’Esquirol

TARRAGONA – De kustplaats Cambrils krijgt een nieuw stadspark nabij het strand, in de wijk Vilafortuny. Het gaat om een groene zone met chiringuito (bar met terras) en veel schaduw dat gecreëerd gaat worden bij de l’Esquirol toren en naast de droge rivierbedding Maspujols, niet ver van de houten brug wat ook het fietspad is.

De creatie van dit nieuwe stadspark is goed nieuws omdat het om een ongebruikt stuk grond gaat wat er nu deels verlaten bij ligt. Verder is het goed nieuws voor veel kampeerauto en camper toeristen omdat de straten in de omgeving van de l’Esquirol toren steeds populairder worden als parkeerplaats zoals langs de Avenida de la Diputación, Avenida de Oleastrum en de Carrer Llobregat.

Het ‘Parc de l’Esquirol’ krijgt een oppervlakte van 9.000 vierkante meter en wordt onderverdeeld in drie lange delen met een wandelgebied met veel schaduw en cipressen om een afscheiding te creëren met de woningen naast het park. Naast de speelplaatsen voor kinderen, fitnessapparatuur en een skatepark zal er ook een bar of chiringuito komen met een terras als aanvulling op de chiringuitos die al op het strand staan, Wind Cambrils en de Xiringuito Mar de Terres.

In het midden van het stadspark moet een ruimte komen voor sociale en culturele evenementen, net zoals in het andere stadspark Parc del Pescador vlakbij de haven. Het is nog niet bekend wanneer men met de aanleg van dit nieuwe groene deel van de kustplaats Cambrils gaat beginnen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.