George Clooney op La Palma voor opnames Netflix film

George Clooney op La Palma voor opnames Netflix film
Beeld: Twitter & Amazon

George Clooney op La Palma voor opnames Netflix film

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SANTA CRUZ – De Amerikaanse acteur en regisseur George Clooney is op dit moment op het Canarische Eiland La Palma voor opnames van een nieuwe Netflix film. De populaire acteur landde zondagmiddag 17 uur in een privéjet afkomstig uit Groot Brittannië op het vliegveld. 

Afgelopen zomer bezocht George Clooney al Tenerife en La Palma om samen met zijn productieteam te zoeken naar geschikte plaatsen voor opnames van de film ‘Good morning, midnight’ gebaseerd op de bestseller van Lily Brooks-Dalton. Uiteindelijk koos men voor La Palma om opnames te maken die nu zijn begonnen.

Het is niet bekend hoe lang Clooney op het Canarische Eiland zal blijven. Het is ook officieel niet bekend gemaakt waar opnames zijn maar er zijn geruchten dat de Roque de los Muchachos een belangrijke rol speelt in de nieuwe Netflix science fiction film. 

In de film wordt de eenzame wetenschapper in het Noordpoolgebied Augustine (George Clooney) gevolgd in zijn poging om te voorkomen dat Sully (Felicity Jones) en haar collega-astronauten terugkeren naar huis waar een mysterieuze wereldwijde catastrofe heeft plaatsgevonden.

Het is de derde film die door George Clooney wordt geregisseerd na Confessions of a Dangerous Mind (2002) en Good Night, and Good Luck (2005). Naast Clooney zelf zijn ook de volgende acteurs en actrices in de film te zien: Sophie Rundle (Peaky Blinders, Jamestown), Ethan Peck (Star Trek: Discovery, Penny Dreadful: City of Angels), Tim Russ (Star Trek: Voyager, 5th Passenger), Miriam Shor (Lost Girls, Younger), Tiffany Boone (Hunters, The Chi), Caoilinn Springall, Kyle Chandler (Argo, Friday Night Lights), David Oyelowo (Selma) en Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story, The Theory of Everything).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.