Politie onderzoekt dode vrouw in een afvalcontainer in Moraira (UPDATE)

Politie onderzoekt dode vrouw in een afvalcontainer in Moraira
Beeld: Google Streetview

Politie onderzoekt dode vrouw in een afvalcontainer in Moraira (UPDATE)

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De Guardia Civil is een onderzoek gestart naar de identiteit en oorsprong van het lichaam van een dode vrouw. De vrouw werd gevonden in een afvalcontainer in de Móstoles straat in een villawijk in de kustplaats Moraira. Het lichaam werd gevonden door de vuilophaaldienst.

De politie heeft de buurt rondom de afvalcontainer waar het levenloze lichaam van een vrouw tussen de 35 en 45 jaar oud werd gevonden hermetisch afgesloten. Men is op zoek naar bewijzen over de vrouw, de identiteit en waar ze is gedood en uiteraard ook naar sporen die naar de dader kunnen leiden.

De vondst werd maandagmorgen gedaan door een medewerker van de gemeentelijke vuilophaaldienst. Zij belden de lokale politie die meteen contact opnam met de Guardia Civil die met het onderzoek begon. Het lichaam van de nu nog onbekende vrouw die door geweld om het leven is gebracht is overgebracht naar het forensisch onderzoeksbureau in Alicante.

UPDATE: De ongeveer 40-jarige vrouw was gekleed in feestkledij en had verschillende steekwonden . Daarnaast heeft ze verwondingen aan haar handen en armen die zijn ontstaan omdat ze zich heeft geprobeerd te verdedigen. De identiteit van de dode vrouw is nog niet bekend.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.