IKEA opent pop-up winkel in winkelcentrum El Saler in Valencia

IKEA opent pop-up winkel in winkelcentrum El Saler in Valencia
Beeld: 123rf

IKEA opent pop-up winkel in winkelcentrum El Saler in Valencia

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – De IKEA heeft een nieuwe pop-up store geopend in het Centro Comercial El Saler in Valencia. Het gaat om een tijdelijke winkelruimte van 220 vierkante meter waar allerlei hebbedingetjes en artikelen van de IKEA verkocht worden. Op deze manier hoef je voor de kleine dingetjes niet meer naar de grote IKEA van Alfafar/Valencia te gaan en kun je een bezoek aan de pop-up store combineren met andere winkels in het winkelcentrum.

De pop-up store van IKEA richt zich op dit moment op de lente (primavera) en het orde op zaken stellen van het huishouden zoals opbergdozen, tassen, kasten, bakken etc. 

De directie van de Alfafar IKEA realiseert zich dat vanwege de corona-maatregelen het moeilijker is om naar de grote winkel te komen en dus komt IKEA dichterbij de consumenten door middel van de pop-up store.

Naast lente-spulletjes en opslag of het orde op zaken stellen van het huishouden zijn er ook andere artikelen te vinden zoals keukengerei, textiel en decoratie-, verlichting en kinderspellen. Ook is er ruimte voor IKEA Food met de typische Zweedse lekkernijen.

Het is niet bekend tot wanneer de pop-up store in het Centro Comercial El Saler in Valencia te bezoeken is. De winkel zal vrijdag 19 februari open gaan en bevindt zich op de verdieping 0.

De normale IKEA winkel in Alfafar is ook geopend van 10 tot 18 uur met een maximale capaciteit van 30%. Deze IKEA vestiging is vanuit de hele autonome regio Valencia te bezoeken want het is toegestaan vrij te reizen binnen de regio, behalve in de weekenden (gemeenten met meer dan 50.000 inwoners). Verder zijn het restaurant en de bistro gesloten omdat de horeca niet open mag zijn in de Valencia regio.

Ga naar de inhoud