IKEA opent pop-up winkel in winkelcentrum El Saler in Valencia

IKEA opent pop-up winkel in winkelcentrum El Saler in Valencia
Beeld: 123rf

IKEA opent pop-up winkel in winkelcentrum El Saler in Valencia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 11 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – De IKEA heeft een nieuwe pop-up store geopend in het Centro Comercial El Saler in Valencia. Het gaat om een tijdelijke winkelruimte van 220 vierkante meter waar allerlei hebbedingetjes en artikelen van de IKEA verkocht worden. Op deze manier hoef je voor de kleine dingetjes niet meer naar de grote IKEA van Alfafar/Valencia te gaan en kun je een bezoek aan de pop-up store combineren met andere winkels in het winkelcentrum.

De pop-up store van IKEA richt zich op dit moment op de lente (primavera) en het orde op zaken stellen van het huishouden zoals opbergdozen, tassen, kasten, bakken etc. 

De directie van de Alfafar IKEA realiseert zich dat vanwege de corona-maatregelen het moeilijker is om naar de grote winkel te komen en dus komt IKEA dichterbij de consumenten door middel van de pop-up store.

Naast lente-spulletjes en opslag of het orde op zaken stellen van het huishouden zijn er ook andere artikelen te vinden zoals keukengerei, textiel en decoratie-, verlichting en kinderspellen. Ook is er ruimte voor IKEA Food met de typische Zweedse lekkernijen.

Het is niet bekend tot wanneer de pop-up store in het Centro Comercial El Saler in Valencia te bezoeken is. De winkel zal vrijdag 19 februari open gaan en bevindt zich op de verdieping 0.

De normale IKEA winkel in Alfafar is ook geopend van 10 tot 18 uur met een maximale capaciteit van 30%. Deze IKEA vestiging is vanuit de hele autonome regio Valencia te bezoeken want het is toegestaan vrij te reizen binnen de regio, behalve in de weekenden (gemeenten met meer dan 50.000 inwoners). Verder zijn het restaurant en de bistro gesloten omdat de horeca niet open mag zijn in de Valencia regio.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.