Cirque du Soleil komt deze zomer naar Alicante

Cirque du Soleil komt deze zomer naar Alicante
Beeld: Cirque du Soleil / Website

Cirque du Soleil komt deze zomer naar Alicante

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Het Canadese Cirque du Soleil is terug van weggeweest en ook dit jaar komt het spectaculaire en fantasievolle circus naar Spanje. Het gaat eigenlijk om drie verschillende shows waarvan ‘Luzia’ tussen 14 juli en 21 augustus naar Alicante komt. Mallorca krijgt de ‘Corteo’ show op bezoek en Málaga de ‘Crystal’ show.

Cirque du Soleil of in het Spaans ‘Circo del Sol’ komt dit jaar met diverse shows naar Spanje en een van die haltes vindt plaats in de hoofdstad van de Costa Blanca, Alicante. Tussen 14 juli en 21 augustus zal de ‘Luzia’ show te zien zijn op een perceel nabij het Playa de San Juan in Alicante. ‘Luzia’ zal dit jaar ook tussen 17 maart en 1 mei in Barcelona te zien zijn en tussen 5 en 27 november in Madrid.

De bedoeling is dat Cirque du Soleil elke twee jaar terugkeert naar Alicante met dezelfde ‘Luzia’ show of met andere shows. Cirque Du Soleil heeft tijdens de corona-pandemie een moeilijke tijd gehad maar dat wil niet zeggen dat ze nu terug zijn van weggeweest en verder gaan met de shows in Spanje waar ze al 23 jaar 14 verschillende shows in 19 steden aan 9 miljoen bezoekers hebben gepresenteerd.

Andere shows die dit jaar in Spanje te zien zullen zijn, zijn ‘Crystal’ die tussen 11 en 18 december in Málaga te zien is en begin 2023 tussen 4 en 8 januari in Pamplona te zien zal zijn. De ‘Corteo’ show zal alleen in Palma op Mallorca te zien zijn dit jaar tussen 5 en 14 augustus. 

Ga naar de inhoud