skip to Main Content
‘God heeft me opgedragen mijn kinderen te vermoorden’ aldus moeder
Varias

‘God heeft me opgedragen mijn kinderen te vermoorden’ aldus moeder

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – De moord van de twee jonge kinderen Ixchel en Amiel in het dorp Godella in de provincie Valencia zorgt nog steeds voor veel ongeloof. Er komt steeds meer informatie naar buiten over wat er zich precies heeft afgespeeld en waarom de baby en de drieënhalf jaar oude kleuter werden vermoord door hun moeder.

Zoals het er nu naar uitziet werden de kinderen vermoord tijdens een schizofrene uitbarsting van de 27-jarige moeder María. We hebben het hier over de vijf maanden oude baby Ixchel en de drieënhalf jaar oude Amiel die afgelopen vrijdag dood en begraven werden gevonden in Godella, provincie Valencia.

De twee jonge kinderen werden vermoedelijk door hun moeder, de uit Mexico afkomstige 27-jarige María, vermoord. Haar partner en vader van de kinderen is de Belgisch/Mexicaanse Gabriel die tevens door de politie is verhoord en naar de gevangenis is gestuurd door de rechter. María werd meteen nadat ze de plaats had aangewezen waar de kinderen lagen begraven naar de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis in Valencia gestuurd.

Het is en blijft een vreemde zaak en een raar verhaal maar dankzij de ouders die maar mondjesmaat en op onsamenhangende wijze informatie verstrekken wordt er steeds meer bekend. Zo weet men dat de kinderen vermoedelijk door de moeder werden vermoord bij een tweede poging om de kinderen om te brengen. Volgens de moeder heeft God haar opgedragen haar kinderen te vermoorden. María zei herhaaldelijk dat ze achtervolgd werd door sectes en er was geen touw aan haar verhaal vast te knopen.

Zoals men nu meent heeft María haar kinderen om het leven gebracht, ontdekte haar partner Gabriel dit, werd hij kwaad door María te slaan waarop zij half naakt door de straten van Godella rende en beschutting zocht in een oude plastic ton waar ze later gevonden werd. Beide ouders waren onder invloed van drugs en niet helemaal 100% in orde.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. Makkelijk om te roepen dat het van God moest en ook makkelijk om daar dan nu allemaal commentaar op te geven. Afgezien van dit soort mensen die gestoord zijn, heeft ieder het recht om te geloven wat hij wil. Er zijn ook zat mensen die goed doen in de wereld in naam van een god volgens mij. Maar goed, ieder zijn mening, maar respecteer dan ook de mening van anderen.

  Laten we vaststellen dat deze vrouw ernstig ziek is in haar hoofd en dat de oorzaak kennelijk vooral in drugsgebruik te zoeken moet zijn. Kennelijk is ze verder ook behoorlijk de weg kwijt en psychisch niet in orde.
  Het is alleen verschrikkelijk dat nu 2 onschuldige kinderen het slachtoffer zijn geworden van deze vrouw en deels ook van deze man.
  Elders las ik dat de oma van de kinderen al bezig was om ze uit huis geplaatst te krijgen, helaas is dit niet meer op tijd gelukt.
  R.I.P. lieve kinderen.

 2. Oef. Toch wel heel erg dit, waarschijnlijk een psychiatrisch geval. Die komt dus nooit meer van de pillen af, als ze ooit ziekte te boven komt of momenten van nuchterheid heeft, dan slaat het schuldgevoel toe.

 3. En mocht God dat toch bestaan , dan weten we nu zeker dat het een enorme hufter is. Iets dat ik altijd al gevonden heb.

 4. Mevrouw GOD bestaat niet en als je dood gaat ben je gewoon voledig verdwenen en komt echts niets na de dood. De bijbel is een sprookje en volgens mij enkel maar uitgevonden om het leven te verbeteren en je angst voor de dood te laten verdwijnen. En wonderen bestaan ook niet.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken