‘God heeft me opgedragen mijn kinderen te vermoorden’ aldus moeder

‘God heeft me opgedragen mijn kinderen te vermoorden’ aldus moeder
Beeld: Varias

VALENCIA – De moord van de twee jonge kinderen Ixchel en Amiel in het dorp Godella in de provincie Valencia zorgt nog steeds voor veel ongeloof. Er komt steeds meer informatie naar buiten over wat er zich precies heeft afgespeeld en waarom de baby en de drieënhalf jaar oude kleuter werden vermoord door hun moeder.

Zoals het er nu naar uitziet werden de kinderen vermoord tijdens een schizofrene uitbarsting van de 27-jarige moeder María. We hebben het hier over de vijf maanden oude baby Ixchel en de drieënhalf jaar oude Amiel die afgelopen vrijdag dood en begraven werden gevonden in Godella, provincie Valencia.

De twee jonge kinderen werden vermoedelijk door hun moeder, de uit Mexico afkomstige 27-jarige María, vermoord. Haar partner en vader van de kinderen is de Belgisch/Mexicaanse Gabriel die tevens door de politie is verhoord en naar de gevangenis is gestuurd door de rechter. María werd meteen nadat ze de plaats had aangewezen waar de kinderen lagen begraven naar de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis in Valencia gestuurd.

Het is en blijft een vreemde zaak en een raar verhaal maar dankzij de ouders die maar mondjesmaat en op onsamenhangende wijze informatie verstrekken wordt er steeds meer bekend. Zo weet men dat de kinderen vermoedelijk door de moeder werden vermoord bij een tweede poging om de kinderen om te brengen. Volgens de moeder heeft God haar opgedragen haar kinderen te vermoorden. María zei herhaaldelijk dat ze achtervolgd werd door sectes en er was geen touw aan haar verhaal vast te knopen.

Zoals men nu meent heeft María haar kinderen om het leven gebracht, ontdekte haar partner Gabriel dit, werd hij kwaad door María te slaan waarop zij half naakt door de straten van Godella rende en beschutting zocht in een oude plastic ton waar ze later gevonden werd. Beide ouders waren onder invloed van drugs en niet helemaal 100% in orde.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

9
Reageer op dit artikel

8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Juan74

Makkelijk om te roepen dat het van God moest en ook makkelijk om daar dan nu allemaal commentaar op te geven. Afgezien van dit soort mensen die gestoord zijn, heeft ieder het recht om te geloven wat hij wil. Er zijn ook zat mensen die goed doen in de wereld in naam van een god volgens mij. Maar goed, ieder zijn mening, maar respecteer dan ook de mening van anderen. Laten we vaststellen dat deze vrouw ernstig ziek is in haar hoofd en dat de oorzaak kennelijk vooral in drugsgebruik te zoeken moet zijn. Kennelijk is ze verder ook behoorlijk… Lees verder »

anton74

Oef. Toch wel heel erg dit, waarschijnlijk een psychiatrisch geval. Die komt dus nooit meer van de pillen af, als ze ooit ziekte te boven komt of momenten van nuchterheid heeft, dan slaat het schuldgevoel toe.

Vera

Alle misdaden en alle oorlogen zijn in naam van god, wat een klootzak !

Rob

En mocht God dat toch bestaan , dan weten we nu zeker dat het een enorme hufter is. Iets dat ik altijd al gevonden heb.

leo

Mevrouw GOD bestaat niet en als je dood gaat ben je gewoon voledig verdwenen en komt echts niets na de dood. De bijbel is een sprookje en volgens mij enkel maar uitgevonden om het leven te verbeteren en je angst voor de dood te laten verdwijnen. En wonderen bestaan ook niet.

skbeetje

Godsdienstwaanzin heet dat. Zeer gevaarlijke mensen.

sonia.declercq@gmail.com

Een zeer dramatisch geval. Die arme schaapjes toch !!!!!!

BCN

Niet helemaal in orde? Helemaal niet in orde bedoel je…

Anoniem

Beide ouders waren onder invloed van drugs en niet helemaal 100% in orde.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.