De meest gekochte producten in Spaanse supermarkten zijn

Freepik
Beeld: Freepik

De meest gekochte producten in Spaanse supermarkten zijn

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Volgens een onderzoek van Kantar Worldpanel zijn de meest gekochte producten in supermarkten in Spanje die van de merken Coca Cola, ElPozo en Campofrío. In het onderzoek getiteld Brand Footprint España 2018 is te lezen dat er een toename was van 3,5% wat betreft producten die gemaakt zijn in Spanje ten opzichte van een daling van 4.3% van artikelen uit andere landen.

Volgens het onderzoek is Coca Cola het merk waar de Spanjaarden tenminste 138 miljoen keer mee in aanraking zijn gekomen gevolgd door de producten van vleesproducent ElPozo met 131 miljoen keer en Campofrio met 105 miljoen keer. Andere populaire Spaanse merken zijn Central Lechera Asturiana met 89 miljoen keer en Activia met 65 miljoen keer.

Maar er zijn ook andere producten zoals die van de merken Gallo, Don Simón, Danone, Pescanova, La Cocinera, Serrano, Mahou en Bimbo zijn populair bij de Spaanse kopers. Gekeken naar hoofdmerken en producenten zijn Danone en Nestlé de grootste gevolgd door Coca Cola, Unilever, Campofrío en Mondelez.

In de top 20 van merken die wereldwijd veel gekocht worden staan o.a. Coca Cola, Colgate, Maggi, Lifebuoy, Lays, Pepsi, Nescafé, Sunsilk, Knorr, Dove, Lux, Nestlé, Palmolive, Sprite, Bimbo en Danone.

Bij het algemene onderzoek van Kantar Worldpanel is gekeken naar 18.300 merken in 43 landen op 5 continenten.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.