De meest gekochte producten in Spaanse supermarkten zijn

Freepik
Beeld: Freepik

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Volgens een onderzoek van Kantar Worldpanel zijn de meest gekochte producten in supermarkten in Spanje die van de merken Coca Cola, ElPozo en Campofrío. In het onderzoek getiteld Brand Footprint España 2018 is te lezen dat er een toename was van 3,5% wat betreft producten die gemaakt zijn in Spanje ten opzichte van een daling van 4.3% van artikelen uit andere landen.

Volgens het onderzoek is Coca Cola het merk waar de Spanjaarden tenminste 138 miljoen keer mee in aanraking zijn gekomen gevolgd door de producten van vleesproducent ElPozo met 131 miljoen keer en Campofrio met 105 miljoen keer. Andere populaire Spaanse merken zijn Central Lechera Asturiana met 89 miljoen keer en Activia met 65 miljoen keer.

Maar er zijn ook andere producten zoals die van de merken Gallo, Don Simón, Danone, Pescanova, La Cocinera, Serrano, Mahou en Bimbo zijn populair bij de Spaanse kopers. Gekeken naar hoofdmerken en producenten zijn Danone en Nestlé de grootste gevolgd door Coca Cola, Unilever, Campofrío en Mondelez.

In de top 20 van merken die wereldwijd veel gekocht worden staan o.a. Coca Cola, Colgate, Maggi, Lifebuoy, Lays, Pepsi, Nescafé, Sunsilk, Knorr, Dove, Lux, Nestlé, Palmolive, Sprite, Bimbo en Danone.

Bij het algemene onderzoek van Kantar Worldpanel is gekeken naar 18.300 merken in 43 landen op 5 continenten.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
14 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.