Mercadona zoekt 9.000 zomerpersoneelsleden in Spanje

Mercadona zoekt 9.000 zomerpersoneelsleden in Spanje
Beeld: Mercadona.es

Mercadona zoekt 9.000 zomerpersoneelsleden in Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De grootste supermarktketen van Spanje is Mercadona en deze heeft nu bekend gemaakt hoeveel tijdelijk personeel ze gaat zoeken voor de drukke zomermaanden. Dit jaar zoekt men naar 9.000 tijdelijke krachten om in de meer dan 1.630 supermarkten te werken, dat is hetzelfde aantal werknemers dan in 2018 maar 2.000 meer dan in 2017.

Mercadona heeft in de zomer van 2018 aan 9.000 personen een tijdelijke baan gegeven gedurende de zomermaanden en ook dit jaar zoekt de 100% Spaanse supermarktketen weer duizenden medewerkers die bereid zijn tussen juni en september het met verlof gaande personeel te vervangen en de toeristisch drukke maanden te helpen met de dagelijkse werkzaamheden.

Personeel dat diverse andere talen spreekt zoals het Engels, Frans en Duits is meer dan welkom bij de Mercadona winkels die gelegen zijn in toeristische gebieden zoals langs de Catalaanse kust, in de Comunidad Valenciana, op de Balearen, Canarische Eilanden of in Andalusië.

Dit jaar zoekt Mercadona extra werkers voor zowel de winkels alsook de logistieke centra in Spanje. Al het personeel krijgt een contract met een salaris van minimaal 1.328  euro bruto per maand (dat was 1.132 euro in 2018). Dat zijn dus 9.000 personen die zich tijdelijk voegen bij de ruim 85.800 personen die al een baan hebben bij Mercadona, overigens 1.800 meer dan in 2018 rond deze tijd.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij deze website en daar de gegevens invullen.

 

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.