Mercadona zoekt 9.000 zomerpersoneelsleden in Spanje

Mercadona zoekt 9.000 zomerpersoneelsleden in Spanje
Beeld: Mercadona.es

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De grootste supermarktketen van Spanje is Mercadona en deze heeft nu bekend gemaakt hoeveel tijdelijk personeel ze gaat zoeken voor de drukke zomermaanden. Dit jaar zoekt men naar 9.000 tijdelijke krachten om in de meer dan 1.630 supermarkten te werken, dat is hetzelfde aantal werknemers dan in 2018 maar 2.000 meer dan in 2017.

Mercadona heeft in de zomer van 2018 aan 9.000 personen een tijdelijke baan gegeven gedurende de zomermaanden en ook dit jaar zoekt de 100% Spaanse supermarktketen weer duizenden medewerkers die bereid zijn tussen juni en september het met verlof gaande personeel te vervangen en de toeristisch drukke maanden te helpen met de dagelijkse werkzaamheden.

Personeel dat diverse andere talen spreekt zoals het Engels, Frans en Duits is meer dan welkom bij de Mercadona winkels die gelegen zijn in toeristische gebieden zoals langs de Catalaanse kust, in de Comunidad Valenciana, op de Balearen, Canarische Eilanden of in Andalusië.

Dit jaar zoekt Mercadona extra werkers voor zowel de winkels alsook de logistieke centra in Spanje. Al het personeel krijgt een contract met een salaris van minimaal 1.328  euro bruto per maand (dat was 1.132 euro in 2018). Dat zijn dus 9.000 personen die zich tijdelijk voegen bij de ruim 85.800 personen die al een baan hebben bij Mercadona, overigens 1.800 meer dan in 2018 rond deze tijd.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij deze website en daar de gegevens invullen.

 

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Grote fan van mercadona.Geen 10 soorten van alles.Huismerk top groenten en fruit ook.Geen al di of Lidl nodig hier.

Ik herken mij in het geheel niet in de kritische reakties hier.
Mercadona is BY FAR de beste landelijk opererende supermarkt-keten; geen discussie mogelijk.
De ”kritische” reageerders vergissen zich kennelijk.

Helemaal waar Eric. Een ieder die liever 15 km rijdt en nog eens 150 meter ver zijn auto parkeert van de ingang van zo’n grote hypermarkt, vindt het wellicht leuk om 3 uur te besteden aan zijn boodschappen. Je kan ook naar een merken-supermarkt, want wat de boer niet kent, vreet ie niet maar hij betaalt dan maar liever de hoofdprijs. En dan heb je nog het gevoel van het personeel, of je je dan wel goed behandeld voelt, en of er naar jouw gevoel snel genoeg aan de kassa werd afgerekend. Daar scoort volgens mij Mercadona hoog mee en… Lees verder »

Gelijk heb je Eric. Mercadona is de beste supermarkt van Spanje. Een vriend uit NL komt regelmatig over en gaat graag naar Mercadona. Hij vindt deze supermarkt beter dan AH in NL.

Genoeg Mercadonas waar het personeel helemaal niet zo vriendelijk zijn. Als je huismerk wilt is Mercadona ok, wil je merk moet je er niet wezen, weinig keus en niet goedkoop.
Het lijkt wel of sommigen eigenaar zijn zulke agressieve reacties. Doe eens rustig.

Er is altijd wel iets. Maar de Goudse kaas is toch echt een euro goedkoper. En een pot Hellman’s mayonaise is 3 keer goedkoper

Jajaja, precies die artikelen !

Super Supermarkt!

Blijf maar lekker weg uit spanje , het is een super winkelketen en erg vriendelijk , wat zijk je toch , kom maar langs eens lekker winkelelen.

Ben in 20 jaar niet meer in Spanje geweest maar wat een onbeschoft personeel, Mercadona is vergelijkbaar met AH, als je staat af te rekenen is er vaak een discussie
tussen de dames achter de kassa < Heb je al pauze gehad, koffietijd, rookpauze etc etc??

Je vergist je, er is geen andere supermarkt in Spanje waar het personeel zo beleefd en hulpzaam is als in de Mercadona.
Dergelijke scenarios zoals jij omschrijft heb ik uitsluitend in andere supermarkten meegemaakt.

Beste Roel en Ramon,

ik weet niet waar jullie over praten en zo negatief over de Mercadona praten.
Het is een van de beste en goedkoopste supermarktketen van Spanje. Met super vriendelijk personeel, nooit rijen bij de kassa omdat er direct meer kassa’s opengaan als er 3 mensen staan.
Het best betaalde supermarktpersoneel van heel Spanje.
De Mercadona is een op en top supermarkt.
Dus voordat jullie negatieve kritiek leveren ( na 20 jaar niet in Spanje te zijn geweest) ga dan nu eens inkopen doen bij deze supermarkt.

Ik ben dik tevreden met Mercadona. Prima assortiment. Altijd verse groenten en fruit. Nooit lange rijen. Moet je bij Hiperdino komen of Spar Padilla. Daar sta je ongeveer een half uur in de rij. Personeel van Hiperdino vooral is uitermate traag. Groenten en fruit in Hiperdino en Spar zijn de halve tijd niet vers. Nee, geef mij maar Mercadona.

Hoe kom je erbij Roel. Dat is mijn ervaring absoluut niet. Je bent volgens mij in de war met een andere supermarkt.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.