skip to Main Content
Mercadona zoekt 9.000 zomerpersoneelsleden in Spanje
Mercadona.es

Mercadona zoekt 9.000 zomerpersoneelsleden in Spanje

MADRID – De grootste supermarktketen van Spanje is Mercadona en deze heeft nu bekend gemaakt hoeveel tijdelijk personeel ze gaat zoeken voor de drukke zomermaanden. Dit jaar zoekt men naar 9.000 tijdelijke krachten om in de meer dan 1.630 supermarkten te werken, dat is hetzelfde aantal werknemers dan in 2018 maar 2.000 meer dan in 2017.

Mercadona heeft in de zomer van 2018 aan 9.000 personen een tijdelijke baan gegeven gedurende de zomermaanden en ook dit jaar zoekt de 100% Spaanse supermarktketen weer duizenden medewerkers die bereid zijn tussen juni en september het met verlof gaande personeel te vervangen en de toeristisch drukke maanden te helpen met de dagelijkse werkzaamheden.

Personeel dat diverse andere talen spreekt zoals het Engels, Frans en Duits is meer dan welkom bij de Mercadona winkels die gelegen zijn in toeristische gebieden zoals langs de Catalaanse kust, in de Comunidad Valenciana, op de Balearen, Canarische Eilanden of in Andalusië.

Dit jaar zoekt Mercadona extra werkers voor zowel de winkels alsook de logistieke centra in Spanje. Al het personeel krijgt een contract met een salaris van minimaal 1.328  euro bruto per maand (dat was 1.132 euro in 2018). Dat zijn dus 9.000 personen die zich tijdelijk voegen bij de ruim 85.800 personen die al een baan hebben bij Mercadona, overigens 1.800 meer dan in 2018 rond deze tijd.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij deze website en daar de gegevens invullen.

 

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 14 reacties
 1. Grote fan van mercadona.Geen 10 soorten van alles.Huismerk top groenten en fruit ook.Geen al di of Lidl nodig hier.

 2. Ik herken mij in het geheel niet in de kritische reakties hier.
  Mercadona is BY FAR de beste landelijk opererende supermarkt-keten; geen discussie mogelijk.
  De ”kritische” reageerders vergissen zich kennelijk.

  1. Helemaal waar Eric.
   Een ieder die liever 15 km rijdt en nog eens 150 meter ver zijn auto parkeert van de ingang van zo’n grote hypermarkt, vindt het wellicht leuk om 3 uur te besteden aan zijn boodschappen.
   Je kan ook naar een merken-supermarkt, want wat de boer niet kent, vreet ie niet maar hij betaalt dan maar liever de hoofdprijs.
   En dan heb je nog het gevoel van het personeel, of je je dan wel goed behandeld voelt, en of er naar jouw gevoel snel genoeg aan de kassa werd afgerekend.
   Daar scoort volgens mij Mercadona hoog mee en het verbaast mij niet dat ze zoveel mensen zoeken om daar tijdens het seizoen te kunnen werken.

  2. Gelijk heb je Eric. Mercadona is de beste supermarkt van Spanje. Een vriend uit NL komt regelmatig over en gaat graag naar Mercadona. Hij vindt deze supermarkt beter dan AH in NL.

 3. Genoeg Mercadonas waar het personeel helemaal niet zo vriendelijk zijn. Als je huismerk wilt is Mercadona ok, wil je merk moet je er niet wezen, weinig keus en niet goedkoop.
  Het lijkt wel of sommigen eigenaar zijn zulke agressieve reacties. Doe eens rustig.

  1. Er is altijd wel iets. Maar de Goudse kaas is toch echt een euro goedkoper. En een pot Hellman’s mayonaise is 3 keer goedkoper

 4. Blijf maar lekker weg uit spanje , het is een super winkelketen en erg vriendelijk , wat zijk je toch , kom maar langs eens lekker winkelelen.

 5. Ben in 20 jaar niet meer in Spanje geweest maar wat een onbeschoft personeel, Mercadona is vergelijkbaar met AH, als je staat af te rekenen is er vaak een discussie
  tussen de dames achter de kassa < Heb je al pauze gehad, koffietijd, rookpauze etc etc??

  1. Je vergist je, er is geen andere supermarkt in Spanje waar het personeel zo beleefd en hulpzaam is als in de Mercadona.
   Dergelijke scenarios zoals jij omschrijft heb ik uitsluitend in andere supermarkten meegemaakt.

  2. Beste Roel en Ramon,

   ik weet niet waar jullie over praten en zo negatief over de Mercadona praten.
   Het is een van de beste en goedkoopste supermarktketen van Spanje. Met super vriendelijk personeel, nooit rijen bij de kassa omdat er direct meer kassa’s opengaan als er 3 mensen staan.
   Het best betaalde supermarktpersoneel van heel Spanje.
   De Mercadona is een op en top supermarkt.
   Dus voordat jullie negatieve kritiek leveren ( na 20 jaar niet in Spanje te zijn geweest) ga dan nu eens inkopen doen bij deze supermarkt.

   1. Ik ben dik tevreden met Mercadona. Prima assortiment. Altijd verse groenten en fruit. Nooit lange rijen. Moet je bij Hiperdino komen of Spar Padilla. Daar sta je ongeveer een half uur in de rij. Personeel van Hiperdino vooral is uitermate traag. Groenten en fruit in Hiperdino en Spar zijn de halve tijd niet vers. Nee, geef mij maar Mercadona.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken