Gratis entreekaarten Sagrada Familia in enkele uren weggegeven

Gratis entreekaarten Sagrada Familia in enkele uren weggegeven
Beeld: Unsplash

Gratis entreekaarten Sagrada Familia in enkele uren weggegeven

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – De Sagrada Familia van Antoni Gaudí zal haar deuren pas weer op 4 juli openen maar de residenten van de Catalaanse stad Barcelona mogen gratis naar binnen. Dat wil zeggen, als ze snel zijn en via de website een van de 37.750 gratis entreekaarten voor de maanden juli en augustus te pakken kunnen krijgen.

De eerste lichting gratis entreekaarten voor de Sagrada Familia is binnen enkele uren al weggegeven. Het gaat om 37.750 ‘entradas’ die bedoeld zijn voor de inwoners en residenten van de stad Barcelona om hen te bedanken voor hun goede gedrag tijdens de noodtoestand.

Het gaat in feite dus niet zozeer over entreekaarten maar meer over ‘invitaciones’ ofwel uitnodigingen om de Sagrada Familia te leren kennen. De kaarten kon men vanaf dinsdag 12 uur reserveren op de website maar om 17 uur moest dit aanbod alweer gesloten worden omdat er geen kaarten meer te krijgen waren.

De eerste lichting kaarten gelden voor de maand juli en deels voor augustus maar op 3 augustus is het mogelijk om kans te maken op een nieuwe lichting uitnodigingen. Daarna moeten er ook kaarten weggegeven worden in de overige maanden om uiteindelijk een totaal van 125.000 uitnodigingen weg te geven aan inwoners van Barcelona.

Met deze speciale kaarten mogen de Barcelonezen elk weekend in de namiddag exclusief de Sagrada Familia betreden zonder dat daar andere toeristen aanwezig zullen zijn. De bezoekers moeten er wel rekening mee houden dat er maximaal 750 bezoekers tegelijk aanwezig mogen zijn in de Sagrada Familia.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.