In Málaga opgenomen Netflix serie ‘Warrior Nun’ vanaf 2 juli te zien

In Málaga opgenomen Netflix serie ‘Warrior Nun’ vanaf 2 juli te zien
Beeld: Netflix

In Málaga opgenomen Netflix serie ‘Warrior Nun’ vanaf 2 juli te zien

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Netflix begint op 2 juli met het streamen van de nieuwe serie ‘Warrior Nun’. Het gaat niet om een Spaanse maar om een Amerikaanse productie die op diverse plaatsen in de provincie Málaga is opgenomen. Het verhaal van deze spannende serie is losjes gebaseerd op de manga Warrior Nun Arela en een van de hoofdrollen is voor de Nederlandse actrice Thekla Reuten.

De nieuwe Netflix serie ‘Warrior Nun’ werd tussen maart en juli 2019 opgenomen op diverse plaatsen in de provincie Málaga. Daaronder bevinden zich bijvoorbeeld de Colegiata de Antequera, de Cueva del Tesoro en de Catedral de Málaga. Er werd echter ook gefilmd in Sevilla en Almodóvar del Río (Córdoba).

Het gaat om een 10 delige serie die vanaf 2 juli te zien zal zijn bij Netflix. In Warrior Nun draait het om Ava (Alba Baptista), een negentienjarige vrouw die met speciale krachten wakker wordt in een mortuarium. Met haar nieuwe leven heeft ze de taak gekregen om het op aarde op te nemen tegen demonen. 

Ondertussen wordt er op haar gejaagd door krachtige partijen die zowel de hemel als hel vertegenwoordigen in de hoop Ava te kunnen beheersen. Ze komt dan ook in een ware strijd terecht tussen goed en kwaad.

De Nederlandse actrice Thekla Reuten (Thekla Simona Gelsomina Reuten) speelt de rol van Jillian Salvius, een CEO van een tech startup die het Vaticaan heeft uitgedaagd door een ontdekking te doen die religie overbodig zou kunnen maken. 

Andere castleden uit de serie zijn Toya Turner (The Incredibles 2), Tristan Ulloa (Snatch), Kristina Tonteri-Young (The Crocodile’s Gift), Lorena Andrea (Jesters) en Emilio Sakraya (Cold Feet).

Ga naar de inhoud