In Málaga opgenomen Netflix serie ‘Warrior Nun’ vanaf 2 juli te zien

In Málaga opgenomen Netflix serie ‘Warrior Nun’ vanaf 2 juli te zien
Beeld: Netflix
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MÁLAGA – Netflix begint op 2 juli met het streamen van de nieuwe serie ‘Warrior Nun’. Het gaat niet om een Spaanse maar om een Amerikaanse productie die op diverse plaatsen in de provincie Málaga is opgenomen. Het verhaal van deze spannende serie is losjes gebaseerd op de manga Warrior Nun Arela en een van de hoofdrollen is voor de Nederlandse actrice Thekla Reuten.

De nieuwe Netflix serie ‘Warrior Nun’ werd tussen maart en juli 2019 opgenomen op diverse plaatsen in de provincie Málaga. Daaronder bevinden zich bijvoorbeeld de Colegiata de Antequera, de Cueva del Tesoro en de Catedral de Málaga. Er werd echter ook gefilmd in Sevilla en Almodóvar del Río (Córdoba).

Het gaat om een 10 delige serie die vanaf 2 juli te zien zal zijn bij Netflix. In Warrior Nun draait het om Ava (Alba Baptista), een negentienjarige vrouw die met speciale krachten wakker wordt in een mortuarium. Met haar nieuwe leven heeft ze de taak gekregen om het op aarde op te nemen tegen demonen. 

Ondertussen wordt er op haar gejaagd door krachtige partijen die zowel de hemel als hel vertegenwoordigen in de hoop Ava te kunnen beheersen. Ze komt dan ook in een ware strijd terecht tussen goed en kwaad.

De Nederlandse actrice Thekla Reuten (Thekla Simona Gelsomina Reuten) speelt de rol van Jillian Salvius, een CEO van een tech startup die het Vaticaan heeft uitgedaagd door een ontdekking te doen die religie overbodig zou kunnen maken. 

Andere castleden uit de serie zijn Toya Turner (The Incredibles 2), Tristan Ulloa (Snatch), Kristina Tonteri-Young (The Crocodile’s Gift), Lorena Andrea (Jesters) en Emilio Sakraya (Cold Feet).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.