Speciale aanbieding lezers SpanjeVandaag: Pre-order de nieuwe editie van het glossy magazine ESPANJE! met korting

Speciale aanbieding lezers SpanjeVandaag: Pre-order de nieuwe editie van het glossy magazine ESPANJE! met korting
Beeld: ESPANJE!

Speciale aanbieding lezers SpanjeVandaag: Pre-order de nieuwe editie van het glossy magazine ESPANJE! met korting

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Vier keer per jaar wordt het glossy Spanje magazine ESPANJE! uitgebracht met elke editie 100 pagina’s interessante informatie, achtergrondverhalen en veel meer over Spanje. In de wereld van internet is het soms prettig om weer eens papier vast te houden en zonder naar een klein schermpje te kijken alle informatie over jouw favoriete land Spanje te lezen en bekijken. Dat kan met het glossy magazine ESPANJE! en nu ook nog eens met een extra Spanjevandaag lezerskorting.

Bestel je de nieuwe editie namelijk voor 24 juni, dan betaal je geen portokosten en ligt ESPANJE! begin juli op jouw deurmat. Je betaalt dan niet de winkelprijs van 6,99 euro maar de speciale SpanjeVandaag prijs van 5,99 euro **, dat is toch weer een Spaans kopje koffie of een goedkoper tapa verdient! KLIK HIER om meteen gebruik te maken van deze speciale SpanjeVandaag lezerskorting. (kijk onderaan artikel voor lezers in Spanje en België)

In juli komt alweer editie 3 uit van 2022 met daarin onder andere:

Bernadet Heimans trok met haar hond Nova en haar camper van Gijón naar Cádiz, dwars door Spanje via onder andere Burgos, Segovia, Madrid en Toledo. Zij geeft tips voor onderweg met mooie camperstaanplaatsen.

Natuurpark Urdaibai wordt wel gezien als de bakermat van Baskenland. Je vindt er heerlijke (surf)stranden, mooie dorpjes, groene heuvels en heerlijk eten. Hoofdredacteur Marjan Terpstra deelt haar tips.

Jaap Scholten was jarenlang natuurgids in Spanje, maar hij zag nog nooit beren. Het is nu eindelijk gelukt in Somiedo in Asturië waar hij op ‘berenjacht’ ging met cowgirl Sofía. Zij maakte een spectaculair filmpje over Somiedo (zie onderaan artikel). 

Valencia is vooral bekend van het prestigieuze architectuurproject Stad der Kunsten en Wetenschappen. Maar de oude volksbuurt El Cabanyal is voor de fijnproever misschien nog wel spectaculairder.

Zoek je verkoeling in de zomer? Dat kan ook in het binnenland. ESPANJE! zette tien tips op een rij van mooie zwembaden tot heilzame bronnen, watervallen en meertjes.

Het Alhambra in Granada betovert al eeuwenlang iedereen die er komt. Hoe is het ontstaan en wie woonden er? ESPANJE! ging op pad met gids Carlos die (bijna) alle geheimen kent.

In Andalusië worden oude irrigatiesystemen uitgegraven, de acequias. Zodoende worden hele ecosystemen hersteld en kunnen er weer gewassen verbouwd worden die eerder niet meer groeiden. NOS-correspondent Rop Zoutberg ging kijken en vertelt hoe je zelf ook kunt meehelpen. 

Van al dat lekkers uit de Spaanse moestuin maakten we heerlijke zomerse lunchgerechten.

De gerenommeerde Vlaamse historicus Edward de Maesschalck schreef een nieuw verhaal over de geschiedenis van Spanje. Ditmaal over Filips II, ‘onze’ koning van Hispanje. Wie was hij en wat liet hij na?

Wil je een huis huren of verhuren? Monique Dijkhof van Casita Travel geeft tips

En natuurlijk muziektips van Luna Zegers, boekentips van de redactie en leuke uitgaanstips.

Deze speciale SpanjeVandaag Actie is geldig tot 24 juni dus wees er snel bij. KLIK HIER om meteen een pre-order te doen zodat je geen portokosten hoeft te betalen waarna ESPANJE! begin juli op jouw deurmat ligt. Je betaalt daarnaast niet de winkelprijs van 6,99 euro maar de speciale SpanjeVandaag-prijs van 5,99 euro **.

TIP: Bespaar nog meer en neem een abonnement
Als je voor 19,95 euro een abonnement neemt krijg je niet alleen deze editie maar ook de drie daaropvolgende edities thuisgestuurd. Bovendien is een jaarabonnement van vier edities inclusief een digitaal abonnement ter waarde van 18 euro. Zo kun je ESPANJE! overal ook digitaal lezen. Je zit nergens aan vast want je kunt het abonnement altijd gemakkelijk opzeggen. KLIK HIER voor het speciale jaarabonnement. Lukt het niet om online te bestellen? Bel dan op werkdagen tussen 9 en 17 uur met de abonnementenservice van ESPANJE!: 0172 476 085

** Voor bestellingen in Spanje en België geldt 2,50 euro aan portokosten. Dat wordt bij betaling zichtbaar. Normaal is dat 3,50 euro dus met de speciale lezerskorting krijg je 2 euro korting. De totaalprijs wordt dan 8,49 euro. Bij een abonnement (4 nummers) geldt voor inwoners van Spanje en België een prijs van 32,95 euro.

Ga naar de inhoud