Search
menu
Search

Spaanse vrouw brengt al 18 jaar lang bloemen naar het graf van overleden man

Spaanse vrouw brengt al 18 jaar lang bloemen naar het graf van overleden man
Beeld: Canva

Spaanse vrouw brengt al 18 jaar lang bloemen naar het graf van overleden man

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Geloof je in de liefde ook voorbij de dood? En nog steeds wanneer er ondertussen een half leven verstreken is? In Spanje ging een video viraal van de grootmoeder van Lucia, die na 18 jaar nog steeds elke dag een boeket bloemen naar het graf van haar overleden echtgenoot brengt.

Lucia is een Spaanse tiktoker met meer dan 440.000 volgers. In haar laatste video bracht ze de dagelijkse routine van haar grootmoeder in beeld, die al 18 jaar lang precies hetzelfde is. In de video zie je hoe Lucia in de auto door het dorp rijdt en plots haar grootmoeder kruist. Ze draait het raampje open en vraagt: “¿Qué haces aquí? ¿Por qué vienes hasta aquí?”. “Wat doe je hier? Waarom kom je hier?”

En zo blijkt dat het oude vrouwtje nog elke dag met haar wandelstok en een boeket bloemen (un ramo de flores) tot bij het kerkhof loopt. Ze laat de bloemen daar achter op het graf van haar overleden echtgenoot. “Hoe leg je het aan iemand die niet in de liefde gelooft uit dat mijn grootmoeder al 18 jaar lang mijn grootvader op dezelfde plek bezoekt?”, vraagt Lucia nog aan haar volgers.

De video ging vliegensvlug viraal. Op dit moment is hij al meer dan 3 miljoen keer bekeken. Na deze video postte Lucia ook nog een filmpje waarin haar grootmoeder het heeft over de soorten bloemen die ze elke dag brengt. Lucia is blij dat ze haar grootmoeder op haar manier heeft kunnen eren.

@luu_sia Amor incondicional siempre✨ ni un cielo os separa..❤️‍🩹 #parati #foryou #abuela #grandma ♬ Photograph – Ed Sheeran
@luu_sia Responder a @wenddoc ojalá vieseis una cuarta parte de lo que hace y disfruta con nosotros ❤️‍🩹 #parati #foryou #viral #abuela #grandma ♬ The Scientist – Uriel And His Instrumental Piano
Ga naar de inhoud