Search
menu
Search

Spaanse Antena3 gaat serie opnemen in Benidorm

Oeps ... foto ontbreekt!

Spaanse Antena3 gaat serie opnemen in Benidorm

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – Atresmedia is bezig met de voorbereidingen van een nieuwe komische tv-serie genaamd Benidorm. Zoals de naam al zegt wordt de serie opgenomen in en rond Benidorm en moet het verhaal en de stijl te vergelijken zijn met de populaire tv-serie ‘Alli Abajo’ die net het vijfde en laatste seizoen heeft afgesloten op Antena 3.

Elke aflevering van de nieuwe tv-serie ‘Benidorm’ zal 50 minuten duren en zullen vanaf oktober dit jaar op de Spaanse televisie bij Antena 3 te zien zijn. Mocht de serie populair zijn dan is er altijd een kans dat de serie verkocht wordt aan Netflix aangezien Antena 3 en Atresmedia dat al vaker hebben gedaan, denk bijvoorbeeld aan La Casa del Papel en Vis a Vis.

Op dit moment is het verhaal klaar en is men bezig met de casting van de acteurs en actrices. Volgens deze website gaat de serie over de avonturen van de rijke Bask Xabi die op zoek gaat naar zijn verloren liefde María in Benidorm. Alles speelt zich daarna af in een verlaten hotel en natuurlijk in en rond Benidorm. Het is en humoristische serie in de lijn van ‘Alli Abajo’ waarbij het verhaal ook over een Bask in Sevilla gaat.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?