Spaanse Antena3 gaat serie opnemen in Benidorm

Spaanse Antena3 gaat serie opnemen in Benidorm
Beeld: RTVE

BENIDORM – Atresmedia is bezig met de voorbereidingen van een nieuwe komische tv-serie genaamd Benidorm. Zoals de naam al zegt wordt de serie opgenomen in en rond Benidorm en moet het verhaal en de stijl te vergelijken zijn met de populaire tv-serie ‘Alli Abajo’ die net het vijfde en laatste seizoen heeft afgesloten op Antena 3.

Elke aflevering van de nieuwe tv-serie ‘Benidorm’ zal 50 minuten duren en zullen vanaf oktober dit jaar op de Spaanse televisie bij Antena 3 te zien zijn. Mocht de serie populair zijn dan is er altijd een kans dat de serie verkocht wordt aan Netflix aangezien Antena 3 en Atresmedia dat al vaker hebben gedaan, denk bijvoorbeeld aan La Casa del Papel en Vis a Vis.

Op dit moment is het verhaal klaar en is men bezig met de casting van de acteurs en actrices. Volgens deze website gaat de serie over de avonturen van de rijke Bask Xabi die op zoek gaat naar zijn verloren liefde María in Benidorm. Alles speelt zich daarna af in een verlaten hotel en natuurlijk in en rond Benidorm. Het is en humoristische serie in de lijn van ‘Alli Abajo’ waarbij het verhaal ook over een Bask in Sevilla gaat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
leo

Tjonge gaan ze de Britse serie Benidorm half kopieren, die is ook al 8 seizoenen opgenomen in Benidorm. Het verhaal van de Britse Bendorm speelt zich ook af in een hotel in Benidorm en Benidorm zelf al is dit hotel niet verlaten. Lekker orgineel weer van Antena 3. En de Britse serie Benidorm stond ook op Netflix, of dat nu nog zo is weet ik niet.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.