Spaanse acteur Antonio Banderas doet mee in Indiana Jones vijf bioscoopfilm

Spaanse acteur Antonio Banderas doet mee in Indiana Jones vijf bioscoopfilm
Beeld: Archieffoto

Spaanse acteur Antonio Banderas doet mee in Indiana Jones vijf bioscoopfilm

Dit artikel is 10 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De geruchten over de deelname van de Spaanse acteur uit Málaga werden door hemzelf op Twitter bevestigd. Antonio Banderas brengt zijn Andalusische accent naar de nieuwste Indiana Jones 5 film die op 29 juni 2022 in première moet gaan met uiteraard Harrison Ford in een hoofdrol.

Het wordt de vijfde editie van de Indiana Jones films die bekend zijn geworden door de regisseur Steven Spielberg die voor het eerst niet achter de camera’s zal staan. Voor de camera’s staan wel Harrison Ford (Indiana Jones), Antonio Banderas en Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson en Thomas Kretschmann. De spannende en catchy filmmuziek blijft bij de eerste Disney versie van Indiana Jones van componist John Williams die ook de overige vier films van muziek voorzag.

De eerste Indiana Jones film ‘Raiders of the Lost Ark’ was 40 jaar geleden in de bioscopen te zien in 1981. Deze werd gevolgd door ‘Indiana Jones and the Temple of Doom’ in 1984 en de derde film ‘Indiana Jones and the Last Crusade’ in 1989. Daarna werd het jaren stil om in 2008 terug te keren met ‘Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull’ wat meteen de succesvolste Indiana Jones film werd van de vier films. 

Tussen 1994 en 1996 werden ook nog vier televisiefilms opgenomen die weer gebaseerd waren op de televisie ‘The Young Indiana Jones Chronicles’ die van 1992 tot 1996 te zien was op de televisie.

Iedereen kent Indiana Jones wel want hij is voornamelijk te herkennen aan zijn hoed, zweep, leren jack, humor en zijn angst voor slangen. Harrison Ford zal weer van de partij zijn in de vijfde editie van de bioscoopfilms en zal dus bijgestaan worden door de Spaanse acteur Antonio Banderas. 

Beide mannen hebben al eens samen voor de camera gestaan in de 2014 bioscoopfilm ‘The Expendables 3’ waarin ze samen met andere grootheden zoals Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger en Dolph Lundgren rollen speelden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.