100 meter weg met 7 verkeersborden in El Ejido

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

100 meter weg met 7 verkeersborden in El Ejido

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALMERÍA – Is het een toeristische attractie? Is het omdat er verkeersborden over waren? Is het serieus bedoeld? Inwoners en bezoekers van de gemeente El Ejido in de provincie Almería weten het niet maar uniek is het wel. Op een stuk weg van nog geen 100 meter heeft men 7 verkeersborden geplaatst met een snelheidslimiet van 70 km tot en met 10 km per uur.

Wellicht is het de meest gefotografeerde weg van El Ejido omdat er op 100 meter weg 7 snelheidslimiet borden te vinden zijn waarbij men kan aftellen van 70 km/u, naar 10 km/u. Het gaat om een van de toegangswegen tot de gemeente El Ejido en precies een stuk weg waar veel ongevallen plaatsvinden vanwege het agrarische verkeer en veel fietsers die hier rijden.

Maar om nou zeven verkeersborden te plaatsen, pal achter elkaar op een stuk weg van 100 meter lang is wellicht een beetje overdreven. Daarnaast zorgen de verkeersborden nu wellicht voor meer ongevallen omdat men rustiger rijdt om het geheel te fotograferen en/of te filmen.

Wat daarnaast opvalt is dat de meeste van de verkeerslimiet borden in een slechte staat verkeren. Het is niet helemaal duidelijk wanneer deze borden zijn geplaatst maar aan de staat ervan te zien lijkt het lang geleden.

Overigens gaat het eigenlijk om 9 verkeersborden als we het stopbord en het voorrangsbord ook mee tellen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.