skip to Main Content
Ferry van Ibiza naar Denia loopt vast in haven
Levante

Ferry van Ibiza naar Denia loopt vast in haven

ALICANTE – Vrijdagavond is de ferry Pinar del Río van de maatschappij Baleária die de route Ibiza-Denia aflegde vastgelopen voor de haven van Denia. Dat gebeurde zo’n 100 meter voor de aanlegsteiger. Niemand raakte gewond en de ferry raakte niet ernstig beschadigd. Alle aanwezige passagiers werden door andere boten zoals van de Spaanse kustwacht van boord gehaald.

De ferry kwam vrijdag rond 23.30 uur op ongeveer 100 meter voor het betreden van de haven van Denia vast te zitten op stenen van de pier. Er raakte niemand van de 400 passagiers en 21 bemanningsleden gewond en iedereen werd met de reddingsvesten van de ferry geëvacueerd. Meer dan 70 voertuigen bevinden zich nog aan boord en daar zijn veel passagiers kwaad om.

Dezelfde ferry kwam in 2018 ook al eens vast zitten op dezelfde route maar dan in de haven van Sant Antoni op Ibiza.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Goedendag, eindelijk zal ik eens reageren en u zeggen dat wij enorm genieten iedere dag van jullie berichtjes.
    Ga zo door, kunnen wij blijven genieten .Dank👌❣🌷🌷🌷

    1. Nou van dit bericht geniet ik niet. Snap ook niet dat u daar wel van kunt genieten. Haast morbide. Lijkt me een enorme schrik om dit mee te maken!

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken