Plannen voor een nieuwe glamping in Alfaz del Pi aan de Costa Blanca

Plannen voor een nieuwe glamping in Alfaz del Pi aan de Costa Blanca
Beeld: AlicantePlaza.es

Plannen voor een nieuwe glamping in Alfaz del Pi aan de Costa Blanca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – Bij de gemeente Alfaz del Pi zijn de plannen gepresenteerd voor een nieuwe ‘glamping’ op een terrein van 11.885 vierkante meter waar naast 18 luxe huisjes/hutten in de natuur ook een spa, zone voor alternatieve therapieën en een restaurant met biologisch eten moeten komen. Het is niet bekend of en wanneer er gestart wordt met de aanleg en wanneer deze glamping open moet gaan.

De glamping die gepresenteerd werd door het lokale bedrijf Such Devine SL bestaat voor 64 procent uit een bosrijke en natuurlijk groene zone, 24 procent accommodaties en 7 procent voor een gemixte zone met centrale ruimtes terwijl op 5 procent van het 11.885 vierkante meter groot terrein bijgebouwen geprojecteerd staan.

Wat betreft de accommodaties wordt er geschreven over 18 luxe maar ecologische hutten/huisjes van slechts een type. Het gaat om vierkante hutten waarvan sommigen op palen staan. De huisjes/hutten zijn allemaal 156 vierkante meter groot en zijn allemaal gelegen in een natuurlijke en bosrijke omgeving.

Er komt een ​​sociaal centrum met een biologisch restaurant, een binnen- en buiten wellness-spacentrum, een therapieruimte, een sociale ruimte en een speelkamer, een biologische supermarkt, een gezondheidscentrum, een esthetisch en voedingscentrum, een yogaruimte en fitness, een wasserette , kinderdagverblijf, zoutwater zwembad, sportvelden, cardio-gezonde circuits, ecologische/biologische tuinen, wifi, tuinen met inheemse flora, parkeerruimtes en verhuur van voertuigen en elektrische fietsen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.