Plannen voor een nieuwe glamping in Alfaz del Pi aan de Costa Blanca

Plannen voor een nieuwe glamping in Alfaz del Pi aan de Costa Blanca
Beeld: AlicantePlaza.es

Plannen voor een nieuwe glamping in Alfaz del Pi aan de Costa Blanca

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Bij de gemeente Alfaz del Pi zijn de plannen gepresenteerd voor een nieuwe ‘glamping’ op een terrein van 11.885 vierkante meter waar naast 18 luxe huisjes/hutten in de natuur ook een spa, zone voor alternatieve therapieën en een restaurant met biologisch eten moeten komen. Het is niet bekend of en wanneer er gestart wordt met de aanleg en wanneer deze glamping open moet gaan.

De glamping die gepresenteerd werd door het lokale bedrijf Such Devine SL bestaat voor 64 procent uit een bosrijke en natuurlijk groene zone, 24 procent accommodaties en 7 procent voor een gemixte zone met centrale ruimtes terwijl op 5 procent van het 11.885 vierkante meter groot terrein bijgebouwen geprojecteerd staan.

Wat betreft de accommodaties wordt er geschreven over 18 luxe maar ecologische hutten/huisjes van slechts een type. Het gaat om vierkante hutten waarvan sommigen op palen staan. De huisjes/hutten zijn allemaal 156 vierkante meter groot en zijn allemaal gelegen in een natuurlijke en bosrijke omgeving.

Er komt een ​​sociaal centrum met een biologisch restaurant, een binnen- en buiten wellness-spacentrum, een therapieruimte, een sociale ruimte en een speelkamer, een biologische supermarkt, een gezondheidscentrum, een esthetisch en voedingscentrum, een yogaruimte en fitness, een wasserette , kinderdagverblijf, zoutwater zwembad, sportvelden, cardio-gezonde circuits, ecologische/biologische tuinen, wifi, tuinen met inheemse flora, parkeerruimtes en verhuur van voertuigen en elektrische fietsen.

Ga naar de inhoud