Richard Gere samen met Spaanse echtgenote Alejandra Silva op vakantie in Galicië

Richard Gere samen met Spaanse echtgenote Alejandra Silva op vakantie in Galicië
Beeld: Twitter

Richard Gere samen met Spaanse echtgenote Alejandra Silva op vakantie in Galicië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

A CORUÑA – De bekende ‘Pretty Woman’ en ‘Hachiko’ acteur Richard Gere is samen met zijn Spaanse echtgenote enkele dagen op vakantie geweest in Galicië. De reden voor deze reis naar dit deel in het noordwesten van Spanje is omdat Alejandra Silva geboren is in het dorp Oleiros in de provincie A Coruña.

De 72-jarige acteur Richard Gere en de 38-jarige activiste en publiciste Alejandra Silva geven niet graag details over hun privé leven bloot en veel inwoners wisten dan ook niet dat de bekende acteur met de bekende dorp bewoonster naar Oleiros zou komen. De mensen die de bekende acteur wel zagen wilden met hem op de foto maar dat wilde Gere niet.

In Oleiros heeft het bekende echtpaar onder andere het Bastiagueiro strand bezocht en van de lunch genoten in het restaurant El Refugio waar ook de vader van Alejandra en schoonvader van Richard Gere bij aanwezig was. Er zijn praktisch geen foto’s van Gere en Silva die samen ook niet actief zijn op social media.

Gere en Silva zijn in 2018 getrouwd en hebben inmiddels twee kinderen, de 3-jarige Alexander en een baby van 1 jaar oud wiens naam niet bekend is gemaakt en die tijdens de corona-lockdown geboren is. Alejandra Silva heeft ook nog een 8-jarige zoon Albert uit een eerder huwelijk.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.