skip to Main Content
Weer staking bij Iberia grondpersoneel op Spaanse vliegvelden
RTVE

Weer staking bij Iberia grondpersoneel op Spaanse vliegvelden

MADRID – Het Iberia grondpersoneel gaat opnieuw staken nadat er reeds in Madrid en Barcelona op de vliegvelden gestaakt werd eind augustus. Dit keer heeft de vakbond UGT aangekondigd dat er in heel Spanje op 8 maandagen tussen 30 september en 18 november stakingen zullen plaatsvinden om verder druk uit te oefenen op Iberia wat betreft de onderhandelingen over betere werkomstandigheden en salarisverbeteringen.

Het grondpersoneel van Iberia gaat verder met werkonderbrekingen nadat op 9 september de onderhandelingen niet verder leken te komen en Iberia afhaakte. Het is de bedoeling om opnieuw druk uit te oefenen op Iberia om te voorkomen dat er weer honderden vluchten van o.a. Vueling, Iberia en Level geannuleerd worden en dat er vertragingen zullen ontstaan.

De bedoeling is om op 8 maandagen tussen 30 september en 18 november te gaan staken. Dat zouden dan de maandagen 30 september, 7, 14, 21 en 28 oktober en 4, 11 en 18 november moeten worden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Ik heb er alle begrip voor , immers het wordt tijd dat de gewone burgers de tweedeling welke bewust is veroorzaakt het niet meer pikken ! men vraagt er zelf om !! Ook wij gaan begin Nov. a.s. vliegen naar Spanje , mocht er dan gestaakt woorden accepteren wij dat in het belang van een goede en fatsoenlijke cao !!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken