Nieuwe Spaanse Netflix serie: The Minions of Midas

Nieuwe Spaanse Netflix serie: The Minions of Midas
Beeld: Netflix

Nieuwe Spaanse Netflix serie: The Minions of Midas

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Het is nog even wachten maar vanaf 13 november is de nieuwe Spaanse Netflix serie ‘Los Favoritos de Midas’ ofwel ‘The Minions of Midas’ wereldwijd op de streamingdienst te zien. Het belooft een spannende psychologische thriller te worden die zich afspeelt in het huidige Madrid en als hoofdrol de Spaanse acteur Luis Tosar heeft.

De serie is gebaseerd op het in 1901 verschenen boek van Jack London met de naam ‘The Minions of Midas’. Deze titel wordt ook door Netflix gebruikt behalve in Spaanstalige landen waar de zesdelige serie de naam ‘Los Favoritos de Midas’ heeft gekregen.

De serie vertelt het verhaal van de succesvolle zakenman Victor Genovés (Luis Tosar) die op een dag een brief ontvangt met daarin een vreemde chantage. Maar als Victor het gevraagde bedrag van 50 miljoen euro niet betaald dan zullen de zogenaamde Midas-favorieten of ‘Favoritos de Midas’ een willekeurig persoon doden op een aangewezen plaats en datum. Dat zal periodiek gebeuren totdat Victor het gevraagde bedrag betaalt.

Het gaat om een Netflix Originals productie die door Nostromo Pictures is geproduceerd en geregisseerd werd door Mateo Gil. Naast de hoofdrolspeler Luis Tosar zijn ook Willy Toledo, Marta Belmonte, Marta Minas, Carlos Blanco en Bea Segura te zien, acteurs en actrices die in verschillende Spaanse series en films op Netflix te zien zijn geweest.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.