Madrid verwelkomt ‘Autopia’, een prachtig evenement voor autoliefhebbers

Madrid verwelkomt ‘Autopia’, een prachtig evenement voor autoliefhebbers
Beeld: @ifyoulikecars / facebook

Madrid verwelkomt ‘Autopia’, een prachtig evenement voor autoliefhebbers

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Goed nieuws voor de autoliefhebbers aller landen. Binnen een kleine twee weken gaat in de hoofdstad Madrid het evenement ‘Autopia’ door. In een totaal natuurlijke setting verzamelen zich oldtimers en bijzondere wagens van over heel Spanje om te worden bezichtigd door het publiek. 

Autoliefhebbers in de buurt van Madrid stippen 24 september maar beter in hun agenda aan. Te midden van de olijfbomen verzamelen zich die dag 400 bijzondere wagens van over het hele land. Het belooft ook dit jaar weer een evenement te worden voor de hele familie. ‘Autopia’ gaat deze keer door in een vergeten hoekje; het bosque (bos) Santander in Boadilla del Monte op amper 10 kilometer van het centrum van Madrid.

Het bosque Santander is een privé domein. 70 hectare natuur met onder meer honderden olijfbomen die normaal niet te bezoeken zijn voor het publiek. De autoconsultent Ifyoulikecars selecteerde 400 wagens van over het hele land van verschillende stijlen en bouwjaren die er door het publiek zullen kunnen worden bewonderd.

Autoliefhebbers kunnen er met of zonder hond op wandeling gaan en genieten van zowel de natuur als het menselijke mechanische vernuft. Er zullen onder meer klassiekers te zien zijn van de grote merken Porsche, Mercedes, Bentley, BMW, MINI of Alfa Romeo, maar ook nieuwere wagens als die van Cupra of Kia. Bovendien staat er live Music op het programma, zijn er vijf bars waar je even kan uitblazen, foodtrucks met hamburgers, kroketten, veganistisch eten of heerlijke desserts. Tot slot is er ook een expositie met objecten van rallypiloot Michael Schumacher en een recreatiezone voor de allerkleinsten. Alle informatie vind je HIER nog eens gebundeld.

Ga naar de inhoud