Search
menu
Search

Vakantiecomplex Marina d’Or aan de Costa Azahar sluit vroegtijdig alle hotels

Vakantiecomplex Marina d’Or aan de Costa Azahar sluit vroegtijdig alle hotels
Beeld: Marina d'Or / web

Vakantiecomplex Marina d’Or aan de Costa Azahar sluit vroegtijdig alle hotels

Marina d’Or, een vakantiecomplex aan de Costa Azahar in de provincie Castellón (Valencia regio), heeft aangekondigd dat alle hotels en het kuuroord vanaf zondag 17 september gesloten zullen zijn. Dit is een onverwachte beslissing, omdat het complex normaal gesproken tot december is geopend. Alle klanten zijn per telefoon of e-mail op de hoogte gebracht van de annulering van hun reserveringen.

Volgens de lokale pers is het sluiten van Marina d’Or de eerste beslissing die is genomen door de nieuwe eigenaar, Grupo Fuertes. Deze groep kocht het complex een maand geleden van het Amerikaanse fonds Farallon Capital Management. Farallon Capital Management had het complex eerder gekocht van de oprichter van Marina d’Or, Jesús Ger.

Klanten die een reservering hadden voor Marina d’Or tot eind dit jaar, krijgen hun geld terug. Dit is een gevolg van het vervroegd sluiten van het complex. Marina d’Or sluit normaal gesproken aan het einde van het seizoen, maar dit jaar is de sluiting bijna een maand eerder. Het opvallende is dat na de pandemie het complex is gemoderniseerd door de vorige eigenaar en er dus veel geld in geïnvesteerd is.

Marina d’Or is een vakantiecomplex aan de Costa Azahar. Het ligt in de gemeente Oropesa del Mar, in de provincie Castellón. Het complex werd gebouwd in de jaren 1980 en 1990 en bestaat uit meer dan 100 gebouwen, waaronder een vijfsterrenhotel, twee viersterrenhotels, appartementen, restaurants, winkels, een waterpark, een spa en een casino. Marina d’Or is vooral gericht op gezinstoerisme. Het complex biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden, waaronder zwembaden, glijbanen, speeltuinen, een miniclub, een discotheek en een bioscoop.

Ga naar de inhoud