skip to Main Content
Het verhaal achter de geplande zelfmoord van een jong Frans stel in Sevilla
El Mundo

Het verhaal achter de geplande zelfmoord van een jong Frans stel in Sevilla

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Het verhaal achter de geplande zelfmoord van een jong Frans stel in Sevilla

El Mundo

SEVILLA – Afgelopen zondag vond men in kamer 22 van het hostal El Cairo in Sevilla de levenloze lichamen van twee Franse toeristen. In eerste instantie wist men niet wat de doodsoorzaak was maar later werd vastgesteld dat het om een geplande collectieve zelfmoord ging van het jonge Franse stel.

Uiteraard weet men niet precies wat er gebeurd is maar in de krant El Mundo, die zich baseert op de feiten die bekend zijn, schrijft men over een van te voren geplande actie van twee jonge Franse toeristen die naar Sevilla zijn gekomen om te sterven.

Het gaat om de 20-jarige Hani Abdoul en de 25-jarige John Taraba, beiden afkomstig van het Franse eiland Réunion (voor de kust van Madagaskar) die geheel gepland naar Sevilla reisden om een einde aan hun lichaam te maken door middel van kolen (carbon) en aanmaakblokjes van het soort wat men gebruikt voor de barbecue.

Door brand te stichten in een door hen hermetisch afgesloten badkamer in de hotelkamer, kwam het stel uiteindelijk dankzij de rookontwikeling door verstikking om het leven. Deze vorm van zelfmoord heeft voor hen gezorgd voor een einde op deze wereld maar waarschijnlijk waren Hani en John in de overtuiging dat ze verder zouden leven in een andere wereld.

Die conclusie trekt de politie uit de gevonden voorwerpen in de hotelkamer, te weten resten van kolen en aanmaakblokjes en een tijdschrift met een opengeslagen bladzijde wat de reis naar een andere wereld na de dood omschreef. Ook op internet werd er dood het jonge Franse stel regelmatig verwezen naar andere werelden zoals het hiernamaals, spirituele zaken etc.

Ook werd er een groot mes gevonden type kapmes waarmee John volgens een bepaald ritueel zijn vriendin Hani vooral aan haar benen verwond heeft. Voor de jonge Fransen is de dood op deze wereld niet het einde, sterker nog het is het begin van een reis naar een andere en in hun ogen betere wereld.

Voordat het jonge stel hun eindreis begon hadden ze gezamenlijk op Facebook een profiel geopend waar ze hun reis naar hun eind- of beginpunt hebben omschreven. Zo werden er sinds het vertrek op 6 oktober uit hun woonplaats tot aan de dag van het eindreis naar een andere wereld foto’s, video’s en teksten gedeeld over hun reis. Niemand wist echter uit de door hen gepubliceerde teksten de boodschap te halen dat voor hen het einde, of in hun ogen het nieuwe begin, in zicht was.

Uiteindelijk werden de lichamen van John en Hani afgelopen zondag in de hermetisch afgesloten badkamer gevonden door het schoonmaakpersoneel. De brandweer werd erbij gehaald vanwege de rook en het ambulancepersoneel spoedde zich naar de lichamen die op elkaar lagen waarbij John reeds was overleden maar Hani nog ademde maar niet veel later haar reis kon voortzetten naar de andere wereld door te overlijden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. hoop rare mensen op deze wereld en ik zie steeds meer rare dingen zoals opkomst van satans tempels in amerika geven travestieten op scholen jonge kinderen voor lichting om over de nieuwe ai technologie maar te zwijgen helaas leven we in de eind tijden de volgende generatie zullen er een hoop niet sterven van ouderdom.

  2. Jammer, ze hadden nog zoveel kunnen betekenen voor anderen en waarschijnlijk ook voor hunzelf. Zeer egoïstisch t.o.v. hun familie en vrienden. Onbegrijpelijk

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken