Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe viert haar zeshonderdste lid

Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe viert haar zeshonderdste lid
Beeld: Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe

Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe viert haar zeshonderdste lid

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De snelheid waarmee de Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe (NVVC) groeit is ongezien want terwijl op 15 juli 2022 het 500e lid van de NVVC werd ingehuldigd, is dat slechts 3 maanden later op 16 oktober, tijdens het Mosselfeest van de vereniging, gegroeid naar 600 leden.

Het 600e lid Desiree Lagaaij ontving op die heugelijke dag een mooie fles cava uit handen van de voorzitter Hans Vervoorn. Desiree en haar partner Paul Lagaaij feliciteerden het NVVC Mossel en Keukenteam voor de heerlijke Zeeuwse mosselen die zij voor maar liefst 140 personen hadden klaargemaakt. Zij vertelden ook heel blij te zijn deel uit te maken van onze fantastische club die op een unieke locatie ligt aan de La Fossa Boulevard in Calpe.

Onlangs zijn ook nog een paar nieuwe zaken toegevoegd aan het het palet van ruim 25 activiteiten zoals Keramiek lessen met Yvonne Ripken, een Ebike groep met Martin Feijen en een expositie van lokale kunstenaars met Gertha Musters.

De nieuwe locatie met professionele keukenfaciliteiten en een prachtige menukaart van Nicoline en Marten Faber blijken een schot in  de roos. Iedereen is van harte welkom op woensdagavond en vrijdagavond van 17 tot 21 uur om kennis te komen maken met de andere leden en van onze bar en keuken te genieten. Locatie: C/Tramuntana 4, 03710 Calpe. Meer informatie is na te lezen op de website: www.nederlandstaligeclubcalpe.nl

De vereniging

De vereniging werd opgericht op 27 maart 1986 en heeft als doel om het contact tussen de leden onderling en tussen de leden en de Spaanse bevolking te bevorderen. Deze doelstellingen worden nagestreefd door het organiseren van culturele, sociale en recreatieve activiteiten. De leden van de vereniging onthouden zich van economische, politieke en godsdienstige activiteiten.

De Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe (NVVC) streeft er naar om het hele jaar rond leuke events aan te bieden. Alle info ontvangen leden wekelijks via de clubmail. Daarnaast is er een Facebook pagina “het Clubhuis van de NVVC”. Inschrijving voor activiteiten gebeurt doorgaans via de website. Vanaf juni 2022 betrekt de vereniging een magnifiek nieuw clubgebouw Horizonte aan de La Fossa Boulevard.

Ga naar de inhoud