Search
menu
Search

2,5 miljoen tickets vanaf 9 euro bij OUIGO op Spaanse hogesnelheidstrein routes

2,5 miljoen tickets vanaf 9 euro bij OUIGO op Spaanse hogesnelheidstrein routes
Beeld: OUIGO / web

2,5 miljoen tickets vanaf 9 euro bij OUIGO op Spaanse hogesnelheidstrein routes

OUIGO, de Franse lowcost-treinmaatschappij, gaat op woensdag 18 oktober 2023 bijna 2,5 miljoen tickets in de verkoop voor de routes Madrid-Albacete-Valencia en Madrid-Albacete-Alicante. De prijzen beginnen bij 9 euro. De tickets zijn beschikbaar voor reizen tussen 10 december 2023 en 31 mei 2024. Ze kunnen worden gekocht via de website en app van OUIGO vanaf 10:00 uur.

Deze aanbieding geeft reizigers de mogelijkheid om hun volgende reizen op deze twee lijnen op tijd te plannen. Vanaf 10 december 2023 zal de hogesnelheidsaanbieder ook nieuwe frequenties toevoegen.

De hogesnelheidstreinen van OUIGO zullen vanaf 10 december 2023 vaker rijden tussen Madrid en Valencia en Madrid en Alicante. Op de route Madrid-Valencia zullen er vijf dagelijkse heen- en terugreizen zijn, in plaats van drie. Op de route Madrid-Albacete-Alicante zullen er drie dagelijkse heen- en terugreizen zijn, in plaats van twee.

De Franse hogesnelheidstrein aanbieder OUIGO heeft in Spanje drie trajecten: Madrid – Barcelona met stops in Zaragoza en Tarragona; Madrid – Valencia met stops in Albacete en Madrid – Alicante met stops in Albacete. 

OUIGO is een Franse spoorwegmaatschappij die in 2013 is opgericht. Het bedrijf biedt budget treindiensten aan in Frankrijk en sinds 2021 in Spanje. In Spanje is OUIGO een concurrent van de Spaanse spoorwegen, RENFE die de AVE en AVLO aanbiedt. In de toekomst wil OUIGO meer trajecten in Spanje introduceren, waaronder routes naar Sevilla, Málaga en Murcia.

Ga naar de inhoud