skip to Main Content
Madrid heeft de primeur met de eerste Johnnie Walker Store
Johnnie Walker

Madrid heeft de primeur met de eerste Johnnie Walker Store

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – De Spaanse hoofdstad Madrid heeft de eer om de eerste winkel van het Schotse whiskymerk Johnnie Walker te huisvesten. De zogenaamde flagship store gaat binnenkort open en is gelegen in de Calle de Serrano nr. 2. Het gaat om de eerste winkel van Europa van dit bekende Schotse whiskymerk en het is dus met recht een Spaanse primeur.

Volgens een onderzoek van Nielsen zijn de Spanjaarden grote whisky liefhebbers waarbij de verkoop van whisky 30% van alle sterke dranken inhoudt. Ook in bars en restaurants wordt door de Spanjaarden veel whisky gedronken na afloop van een maaltijd of bij het uitgaan.

Wellicht nam Johnnie Walker daarom de keuze om juist in de hoofdstad van Spanje de eerste eigen winkel van Europa te openen. In deze flagship store kun je alle types whisky van het bekendste whiskymerk terugvinden maar ook speciale flessen en collectors items en alles wat gerelateerd is met whisky.

Een van de best verkochte flessen op dit moment is de White Walker, met als inspiratie de HBO-serie The Game Of Thrones, ongetwijfeld een populair Kerstcadeau bij veel Spaanse families.

Daarnaast zullen er regelmatig proeverijen en presentaties plaatsvinden in de Johnnie Walker Store in Madrid.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken