Trailer nieuwe Spaanse Netflix serie ‘El Vecino’

Trailer nieuwe Spaanse Netflix serie ‘El Vecino’
Beeld: Netflix

MADRID – Netflix heeft de eerste trailer gepresenteerd van de nieuwe Spaanse serie die binnenkort te zien zal zijn op het bekende streaming platform. Het gaat om het humoristische ‘El Vecino’ ofwel de buurman waarin Quim Gutiérrez en Clara Lago de hoofdrollen spelen. Het is een Spaanse superheld verhaal.

Waarom zijn superhelden van Marvel en DC alleen Amerikaans terwijl andere landen waaronder Spanje ook superhelden hebben. Dat was al eens te zien in de bioscoopfilm ‘Superlópez’ en is nu te zien in de Netflix serie ‘El Vecino’.

De nieuwe serie ‘El vecino’ is een aanpassing voor Netflix van een comic die gemaakt is in Málaga door Santiago García en Pepo Pérez. ‘De buurman’ vertelt het verhaal van de jonge Javier (Quim Gutiérrez) wiens leven niet over rozen gaat, zowel economisch alsook in de liefde met vriendin Lola (Claro Lago). 

Waar Javier al helemaal niet op zit te wachten zijn de superkrachten die hij heeft gekregen van een stervend buitenaards wezen. Hierdoor wordt Javier plots een superheld en beleefd hij diverse komische avonturen wat ook niet over rozen gaat.

Het is nog niet bekend wanneer deze nieuwe Spaanse serie te zien zal zijn bij Netflix.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
leo

Super Lopez was heel erg grappig, ik gaat deze serie op zeker bekijken.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.