Search
menu
Search

Te koop: prachtig hotel bij skipistes van Cerler in de Pyreneeën van Huesca

Te koop: prachtig hotel bij skipistes van Cerler in de Pyreneeën van Huesca
Beeld: Idealista / web

Te koop: prachtig hotel bij skipistes van Cerler in de Pyreneeën van Huesca

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

HUESCA – Regelmatig plaatsen we een artikel over bijzondere objecten die te koop worden aangeboden op het grootste woningportaal van Spanje, Idealista. Dit keer kijken we naar een investeringsobject, een geweldig, landelijk gelegen klein hotel dicht bij een skipiste in de Pyreneeën van de provincie Huesca in Aragón. Het enige nadeel kan de vraagprijs zijn (maar daar krijg je wel wat voor).

Op slechts anderhalve kilometer van het dorp Benasque, staat in Cerler dit Boetiekhotel of ‘hotel con encanto’. Het is gelegen in een prachtige groene omgeving met rondom uitzicht op de bergen en dicht bij de skipistes van Cerler. Het is dus een aantrekkelijke plaats voor wandelaars en natuurliefhebbers in de zomer en wintersport liefhebbers in de winter. Je moet dus rekening houden met warm weer maar ook met sneeuw, het is namelijk niet de overvolle Costa.

Het hotel zelf bestaat uit dertien luxe kamers met eigen terras, open haard en extra hoog plafond, gezellige eetzaal, relaxte lounge met open haard, terrassen met spectaculaire uitzichten, zwembad met ligbedjes en tuinen op een terrein van in totaal een hectare. Het is met recht een ideale plaats om tot rust te komen voor zowel de gasten als voor de nieuwe eigenaars. Naast het hotel met alle faciliteiten, bestaat dit complex ook uit een extra beheerderswoning met drie slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer met keuken.

Maar voor dit ‘Turismo Rural’ object zul je wel even met de bank moeten praten of de loterij winnen. Het geheel staat namelijk te koop voor 2,7 miljoen euro, een behoorlijke vraagprijs, maar daar krijg je wel een goedlopend bedrijf voor terug. Ideaal dus voor een ‘Ik vertrekje’ of een ‘Het roer ommetje’ in Spanje. KLIK HIER voor meer informatie en mooie foto’s.

  • hotel1
  • hotel2
  • hotel3
  • hotel4
  • hotel5
  • hotel6
  • hotel7
  • hotel8

SpanjeVandaag heeft geen commerciële relatie met Idealista, maar plaatst regelmatig artikelen die door deze Spaanse website en woningportaal gepubliceerd worden, omdat we vinden dat deze voor onze lezers interessant genoeg zijn om te vertalen.

Ga naar de inhoud