Driejarige Hugo jongste winnaar ooit Spaanse talentenshow Got Talent

Driejarige Hugo jongste winnaar ooit Spaanse talentenshow Got Talent
Beeld: Mediaset España / Twitter

Driejarige Hugo jongste winnaar ooit Spaanse talentenshow Got Talent

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De kleine driejarige trommelaar Hugo Molina is de jongste winnaar ooit geworden van de Spaanse TV-talentenjacht Got Talent. Maandagavond/nacht wist Hugo met zijn trommel de jury en het publiek te overtuigen dat hij de winnaar moest worden. Daarmee is de driejarige de jongste winnaar geworden van Got Talent dat reeds vijf jaar wordt uitgezonden.

Waarschijnlijk is Hugo ook de jongste winnaar van alle talentenshows ter wereld. In Spanje wist de kleine Hugo in ieder geval de soms keiharde jury bestaande uit Paz Padilla, Dani Martinez, Edurne en Risto Meijde te overtuigen en Got Talent te winnen door als een professional op zijn trommel te slaan. Ook het publiek koos blijkbaar voor Hugo want hij kreeg 35% van de stemmen terwijl de tweede plaats 11% kreeg. 

‘Hugo y su tambor’ zo zal de driejarige nu door het leven gaan na zijn laatste optreden in de talentenshow die bij Telecinco wordt uitgezonden in Spanje. Hugo zelf trad niet live op want zijn optreden werd pas rond 00.35 uur uitgezonden en dat is te laat voor de kleine wereldster die dan allang moet slapen. Daarom werd zijn optreden opgenomen en later uitgezonden. 

Op zich is het optreden van Hugo niet zo spectaculair als dat van de overige kandidaten die dansten, zongen en acrobatiek lieten zien. Maar Hugo is slechts drie jaar oud en wist zonder nerveus te zijn op zijn trommel te slaan alsof hij het elke dag doet.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.