Driejarige Hugo jongste winnaar ooit Spaanse talentenshow Got Talent

Oeps ... foto ontbreekt!

Driejarige Hugo jongste winnaar ooit Spaanse talentenshow Got Talent

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De kleine driejarige trommelaar Hugo Molina is de jongste winnaar ooit geworden van de Spaanse TV-talentenjacht Got Talent. Maandagavond/nacht wist Hugo met zijn trommel de jury en het publiek te overtuigen dat hij de winnaar moest worden. Daarmee is de driejarige de jongste winnaar geworden van Got Talent dat reeds vijf jaar wordt uitgezonden.

Waarschijnlijk is Hugo ook de jongste winnaar van alle talentenshows ter wereld. In Spanje wist de kleine Hugo in ieder geval de soms keiharde jury bestaande uit Paz Padilla, Dani Martinez, Edurne en Risto Meijde te overtuigen en Got Talent te winnen door als een professional op zijn trommel te slaan. Ook het publiek koos blijkbaar voor Hugo want hij kreeg 35% van de stemmen terwijl de tweede plaats 11% kreeg. 

‘Hugo y su tambor’ zo zal de driejarige nu door het leven gaan na zijn laatste optreden in de talentenshow die bij Telecinco wordt uitgezonden in Spanje. Hugo zelf trad niet live op want zijn optreden werd pas rond 00.35 uur uitgezonden en dat is te laat voor de kleine wereldster die dan allang moet slapen. Daarom werd zijn optreden opgenomen en later uitgezonden. 

Op zich is het optreden van Hugo niet zo spectaculair als dat van de overige kandidaten die dansten, zongen en acrobatiek lieten zien. Maar Hugo is slechts drie jaar oud en wist zonder nerveus te zijn op zijn trommel te slaan alsof hij het elke dag doet.

Ga naar de inhoud