Kaarten voor heropende Caminito del Rey in Málaga in de verkoop

Kaartverkoop voor heropende Caminito del Rey in Málaga in de verkoop
Beeld: Canva

Kaarten voor heropende Caminito del Rey in Málaga in de verkoop

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MÁLAGA – Na een geruime tijd gesloten te zijn geweest is de Caminito del Rey tussen Ardales en Álora in het achterland van de provincie Málaga weer geopend. Vanaf 17 december is de wandeling weer te maken van dinsdag tot en met zondag met een maximum van 1.100 wandelaars per dag. De kaartverkoop is ook weer van start gegaan.

Via de website caminitodelrey.info is het mogelijk om kaarten voor de Caminito del Rey te reserveren voor de periode 17 december tot 25 februari 2022. De beheerder van het wandelpad is, na een gerechtelijke uitspraak, veranderd en er zijn werkzaamheden en veranderingen aangebracht, zo meldt UTE Sando-Salzillo-Mundo die daar 2,2 miljoen euro aan uit heeft gegeven. Dit bedrijf zal ook verantwoordelijk zijn voor de nieuwe parkeerplaatsen en het bezoekerscentrum dat binnenkort (eindelijk) geopend moet worden.

De kaartverkoop is gestart via DEZE WEBSITE en hebben dezelfde prijs als voorheen, 10 euro per persoon en als je met gids (Spaans en/of Engels) wilt 18 euro per persoon. De Caminito del Rey is elke dinsdag tot en met zondag tussen 9.00 en 15.30 uur te bezoeken en bewandelen. Als uitzondering vanwege de feestdagen is de wandeling van 20 tot en met 27 december en op 3 januari 2022 ook op maandag te maken. Dagelijks mogen er 1.100 wandelaars de Caminito del Rey lopen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.