Slapen bij Rafael Nadal is bij Meliá mogelijk na nieuwe samenwerking

Slapen bij Rafael Nadal is bij Meliá mogelijk na nieuwe samenwerking
Beeld: Meliá / web

Slapen bij Rafael Nadal is bij Meliá mogelijk na nieuwe samenwerking

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Nee, natuurlijk is het niet mogelijk om bij Rafael Nadal op bezoek te gaan en de nacht door te brengen, maar de Spaanse tennisser is een samenwerking aangegaan met de Spaanse hotelketen Meliá om een nieuwe luxe keten te starten met de naam ‘Zel’. Dat werd donderdag door de proftennisser en de directeur van de Meliá-keten bekend gemaakt.

‘Zel’ wordt een nieuw merk binnen de Meliá-groep speciaal bedacht voor vakantie- en stadshotels die eerst in Spanje geopend worden om daarna ook uit te breiden naar andere Europese landen, het Midden-Oosten, Azië en Amerika. De komende vijf jaar moeten er 20 hotels geopend worden, vooral langs de Middellandse Zeekust en in de hoofdsteden zoals Madrid, Barcelona, Parijs en Londen.

Het eerste ‘Zel’-hotel moet in 2023 opengaan op Mallorca, het geboorte-eiland van Rafael Nadal en eiland waar de Melia-groep vandaan komt. Het gaat dus om twee Mallorcaanse merken die samen een Joint Venture zijn aangegaan.

Voor Rafael Nadal is “de lancering van het hotelmerk een project dat ik als Spanjaard, Mallorcaan en wereldreiziger in gedachten had. Zel staat synoniem voor je altijd goed voelen, genieten van het leven en de manier waarop we het leven in het hele Middellandse Zeegebied vieren. Vanaf het eerste moment voelde ik me aangetrokken tot dit nieuwe concept dat we samen met Meliá hebben ontwikkeld. Ik ben ervan overtuigd dat ‘Zel’ een succesverhaal wordt en dat iedereen die naar de hotels gaat ervan zal genieten”.

  • zel1
  • zel2
Ga naar de inhoud