Nieuwe thrillerserie bij Movistar+ (en Netflix?) opgenomen in Valencia

Oeps ... foto ontbreekt!

Nieuwe thrillerserie bij Movistar+ (en Netflix?) opgenomen in Valencia

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Vrijdagavond kunnen abonnees van Movistar Fusion op het kanaal #0 kijken naar de nieuwe spannende thriller tv-serie “El embarcadero”. Deze serie is voor een groot deel opgenomen in het La Albufera natuurgebied tussen de rijstvelden in Valencia. De tv-serie is geschreven en bedacht door dezelfde makers van de populaire Antena3 en Netflix serie “La casa de papel”.

Voor Movistar moet het dé serie gaan worden dit jaar en het gaat om een eigen productie die, mede vanwege de betrokkenheid van de bedenkers (Álex Pina en Esther Martínez) van de internationaal bekende “La casa de papel”, wellicht in een later stadium ook via Netflix op de hele wereld te bekijken zal zijn.

De serie “La embarcadero” is een mix van romantische serie met als hoofdrolspelers Álvaro Morte, Verónica Sánchez en Irene Arcos die verwikkeld raken in een verhouding wat uiteindelijk een spannende thriller moet worden. Oscar ontmoet in het La Albufera natuurgebied Veronica waarna een romance ontstaat met Oscar die reeds getrouwd is met Alejandra. Uiteindelijk sterft Oscar en is de serie een aaneenschakeling van het heden en flashbacks.

De serie is vanaf deze vrijdag 18 januari te zien bij Movistar+ op het eigen kanaal #0 waar de Spaanse telecomaanbieder een eigen Netflix van heeft gemaakt met veel eigen producties. Om dat kanaal te kunnen bekijken moet je echter wel een internetpakket Fusion hebben afgesloten met Movistar.

Eigen producties

Zo heeft het kanaal #0 onder het mom van Movistar Originales al de volgende series uitgezonden: Vergüenza, El Día de Mañana, Gigantes, Arde Madrid (aanrader), Skam, Mira lo que has hecho, Matar al padre, Félix (opgenomen in Andorra), La Peste, La Zona en Velvet Colección. In 2019 komen daar nieuwe series bij zoals Hierro, opgenomen op het Canarische Eiland El Hierro.

Netflix?

Aangezien deze serie bedacht geschreven en gemaakt is door de bedenkers van de internationaal bekende “La casa de papel” en omdat Movistar recent een samenwerking is aangegaan met Netflix is de kans groot dat “El Embarcadero” in de nabije toekomst ook via Netflix in andere landen te zien zal zijn.

De serie bestaat in seizoen 1 uit 8 afleveringen die, in de stijl van Netflix, allemaal tegelijk geplaatst worden op Movistar+ en die dus ook allemaal in het weekend tijdens het binge watching bekeken kunnen worden.

The making of:

Ga naar de inhoud