Nieuwe thrillerserie bij Movistar+ (en Netflix?) opgenomen in Valencia

Nieuwe thrillerserie bij Movistar+ (en Netflix?) opgenomen in Valencia
Beeld: Movistar+

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – Vrijdagavond kunnen abonnees van Movistar Fusion op het kanaal #0 kijken naar de nieuwe spannende thriller tv-serie “El embarcadero”. Deze serie is voor een groot deel opgenomen in het La Albufera natuurgebied tussen de rijstvelden in Valencia. De tv-serie is geschreven en bedacht door dezelfde makers van de populaire Antena3 en Netflix serie “La casa de papel”.

Voor Movistar moet het dé serie gaan worden dit jaar en het gaat om een eigen productie die, mede vanwege de betrokkenheid van de bedenkers (Álex Pina en Esther Martínez) van de internationaal bekende “La casa de papel”, wellicht in een later stadium ook via Netflix op de hele wereld te bekijken zal zijn.

De serie “La embarcadero” is een mix van romantische serie met als hoofdrolspelers Álvaro Morte, Verónica Sánchez en Irene Arcos die verwikkeld raken in een verhouding wat uiteindelijk een spannende thriller moet worden. Oscar ontmoet in het La Albufera natuurgebied Veronica waarna een romance ontstaat met Oscar die reeds getrouwd is met Alejandra. Uiteindelijk sterft Oscar en is de serie een aaneenschakeling van het heden en flashbacks.

De serie is vanaf deze vrijdag 18 januari te zien bij Movistar+ op het eigen kanaal #0 waar de Spaanse telecomaanbieder een eigen Netflix van heeft gemaakt met veel eigen producties. Om dat kanaal te kunnen bekijken moet je echter wel een internetpakket Fusion hebben afgesloten met Movistar.

Eigen producties

Zo heeft het kanaal #0 onder het mom van Movistar Originales al de volgende series uitgezonden: Vergüenza, El Día de Mañana, Gigantes, Arde Madrid (aanrader), Skam, Mira lo que has hecho, Matar al padre, Félix (opgenomen in Andorra), La Peste, La Zona en Velvet Colección. In 2019 komen daar nieuwe series bij zoals Hierro, opgenomen op het Canarische Eiland El Hierro.

Netflix?

Aangezien deze serie bedacht geschreven en gemaakt is door de bedenkers van de internationaal bekende “La casa de papel” en omdat Movistar recent een samenwerking is aangegaan met Netflix is de kans groot dat “El Embarcadero” in de nabije toekomst ook via Netflix in andere landen te zien zal zijn.

De serie bestaat in seizoen 1 uit 8 afleveringen die, in de stijl van Netflix, allemaal tegelijk geplaatst worden op Movistar+ en die dus ook allemaal in het weekend tijdens het binge watching bekeken kunnen worden.

The making of:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

5
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Paul

El embarcadero (The Pier) nu te zien op Ziggo. Neem het account van iemand, familie of vrienden in nl en download de Ziggo Go app.
Met chromecast gewoon naar tv te streamen.

Regine

Hola,

Netflix is gewoon in Spanje te kijken, je krijgt daar wel een ander aanbod van film te zien als in Nederland. Ik ga regelmatig naar Spanje en als ik de Spaanse film hebt opgeslagen zijn die in Nederland niet meer te zien alleen in Spanje dus. Maar je hele Nederlandse Netflix kan je gewoon in Spanje kijken.

Anoniem

Zal wel een domme vraag zijn= Is de Nederlandse Netflix in Spanje te bekijken?
Ik heb nog niet zo lang gelden met een medewerker van de Nederlandse Netflix gechat. Toen zij ze dat de Nederlandse Netflix in Spanje alleen ”ongeveer” de eerste maand te zien zal zijn. Dus enkel in de proefperiode.
Wie weet hier meer van.

Annelies

Klinkt goed. Maar eerst nog La Casa de papel (Money Heist in het Engels) afkijken.

peterenria2@hotmail.com

Geweldige serie:La casa de papel. Ik hoop dat deze nieuwe serie dan ook spoedig op Netflix te zien zal zijn.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.