Twee kinderen overleden nadat buschauffeur controle verliest in Navarra

Twee kinderen overleden nadat buschauffeur controle verliest in Navarra
Beeld: Twitter

Twee kinderen overleden nadat buschauffeur controle verliest in Navarra

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PAMPLONA – In de gemeente Estella in de autonome regio Navarra heeft een ware tragedie plaatsgevonden. Vrijdagavond rond 20 uur verloor een chauffeur de controle over een touringcar waarna deze op auto’s inreed en tot stilstand kwam op een stoep. In een van de auto’s die op de weg reed zat een moeder met twee kinderen die beiden overleden.

Terwijl de 41-jarige moeder gewond in het ziekenhuis ligt overleed ter plaatse na het tragische ongeval haar 8-jarige dochter. Zaterdagmorgen overleed in het ziekenhuis ook haar 5-jarige zoon terwijl verder een 34-jarige voetgangster gewond raakte. Ook de 34-jarige buschauffeur raakte zwaargewond bij het ongeval terwijl een 17-jarige inzittende lichtgewond raakte.

Volgens de overige passagiers in de bus die met de schrik vrij kwamen schreeuwde de chauffeur dat de bus geen remmen had. Daarop besloot de chauffeur zijn bus naar rechts te keren om tegen enkele vaste elementen tot stilstand te komen. Helaas raakte hij daarbij de auto met daarin de moeder met twee overleden kinderen en een voetganger.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.