Twee kinderen overleden nadat buschauffeur controle verliest in Navarra

Twee kinderen overleden nadat buschauffeur controle verliest in Navarra
Beeld: Twitter

PAMPLONA – In de gemeente Estella in de autonome regio Navarra heeft een ware tragedie plaatsgevonden. Vrijdagavond rond 20 uur verloor een chauffeur de controle over een touringcar waarna deze op auto’s inreed en tot stilstand kwam op een stoep. In een van de auto’s die op de weg reed zat een moeder met twee kinderen die beiden overleden.

Terwijl de 41-jarige moeder gewond in het ziekenhuis ligt overleed ter plaatse na het tragische ongeval haar 8-jarige dochter. Zaterdagmorgen overleed in het ziekenhuis ook haar 5-jarige zoon terwijl verder een 34-jarige voetgangster gewond raakte. Ook de 34-jarige buschauffeur raakte zwaargewond bij het ongeval terwijl een 17-jarige inzittende lichtgewond raakte.

Volgens de overige passagiers in de bus die met de schrik vrij kwamen schreeuwde de chauffeur dat de bus geen remmen had. Daarop besloot de chauffeur zijn bus naar rechts te keren om tegen enkele vaste elementen tot stilstand te komen. Helaas raakte hij daarbij de auto met daarin de moeder met twee overleden kinderen en een voetganger.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
gdfhttgfdgfd

sdjshjfjfdsfdsfdsf

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen.
dfdfdsfdsfdgf
Miranda

Wat erg dit
Maar Ik zou de tekst een beetje aanpassen: Helaas raakte hij daarbij de auto met daarin de moeder met twee overleden kinderen en een voetganger.
De kinderen die toen in de auto zaten zijn erna overleden.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.